Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění tlumočení a…  /  Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T01 - zobrazení formuláře

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Česká republika - Ministerstvo financí
IČO: 00006947

Sídlo/místo podnikání:
Letenská 525/15
11810  Praha 1

Kontaktní osoba:
: Mgr. Oldřich Sekyra
: oldrich.sekyra@mfcr.cz

Organizační útvar:
66
Číslo útvaru: 66
Kontaktní adresa:
Letenská 525/15
118 10 Praha 1
Česká republika - CZE

Specifikace VZ

Název VZ: Zajištění tlumočení a související techniky a služeb v rámci EHP a Norských fondů
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Služby
Systémové číslo: T002/17/V00053832

13.06.2017 15:13:00
detail VZ

Identifikace zadavatele

Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Mgr. Oldřich Sekyra
oldrich.sekyra@mfcr.cz

Specifikace základních údajů o VZ

Název VZ
Zajištění tlumočení a související techniky a služeb v rámci EHP a Norských fondů
Evidence kontaktních údajů
Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Mgr. Oldřich Sekyra
oldrich.sekyra@mfcr.cz
Evidenční číslo zadavatele
Druh veřejné zakázky
Služby
Evidence, je-li VZ zadávána na základě rámcové smlouvy


Určení RS, na základě které je VZ zadávána
Evidence, co bude výsledkem zadávacího řízení


Specifikace rámcové smlouvy



41
Předmět VZ
Dodavatel bude na základě dílčích výzev zadavatele zajišťovat tlumočení z anglického do českého jazyka a z českého do anglického jazyka a související tlumočnickou techniku a služby v rámci pořádaných akcí EHP a Norských fondů. Nezávazný seznam plánovaných akcí je uveden v Příloze č. 1 Výzvy.
Položky předmětu VZ
Tlumočnické služby
79540000-1 - Tlumočnické služby
79540000-1 - Tlumočnické služby
Viz stručný popis předmětu VZ.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
Dělení na části


Předpokládaná hodnota VZ
1 800 000,00
koruna česká

Výběr postupu zadání VZ

VZMR: Otevřená výzva

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od do . Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je měsíců ode dne podpisu smlouvy. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Doba a místo plnění

Praha
Letenská
525
15
11810
Česká republika

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Výběr požadovaných kvalifikačních předpokladů
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů





Základní způsobilost
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
Dodavatel prokazuje splnění výše uvedených podmínek základní způsobilosti předložením podepsaného čestného prohlášení dodavatele. Zadavatel doporučuje využít Přílohu č. 2 Výzvy – Krycí listy nabídky.
Profesní způsobilost
Kopii výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné odbobné evidence (dále jen "výpis z OR") předloží dodavatel do nabídky.
Výpis z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence.
Technická kvalifikace dle § 79 ZVZZ
Seznam významných služeb realizovaných účastníkem dle § 79 odst. 2 písm. b) ZZVZ.
Dodavatel předloží seznam významných služeb realizovaných dodavatelem za poslední 3 roky před zahájením zadávacího řízení, včetně uvedení doby jejich poskytnutí a identifikace objednatele. Zadavatel doporučuje použít Přílohu č. 3 Výzvy.
Seznam významných služeb.
Účastník splňuje tento kvalifikační předpoklad, pokud realizoval alespoň 3 služby obdobného charakteru a rozsahu. Službou obdobného charakteru a rozsahu se rozumí tlumočení z anglického do českého jazyka a z českého do anglického jazyka s použitím související tlumočnické techniky a služeb na celodenní akci pro min. 100 účastníků.
Seznam technického vybavení účastníka dle § 79 odst. 2 písm. e) ZZVZ.
Účastník předloží v čestném prohlášení popis technického vybavení - tlumočnické techniky, kterou vlastní a která je potřebná pro plnění rámcové dohody a dílčích výzev. Zadavatel doporučuje použít Přílohu č. 3 Výzvy.
Čestné prohlášení. Dodavatel není oprávněn prokazovat splnění kvalifikačního předpokladu prostřednictvím jiné osoby.
Účastník splňuje tento technický kvalifikační předpoklad, pokud vlastní minimálně tuto tlumočnickou techniku: a) bezdrátové tlumočnické staničky a sluchátka - 100 ks b) bezdrátové mikrofony včetně stojanů na mikrofony (stolní nebo vysoké) - 15 ks c) centrální jednotka pro tlumočení a tlumočnická kabina - 2 ks d) šeptáková souprava s 10 staničkami a sluchátky - 2 ks e) ozvučení prostor a propojení techniky - 2 sady
Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy


Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není k poslednímu dni, ke kterému má být prokázání splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 74 ZZVZ a profesních kvalifikačních předpokladů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky.

Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti podle § 239 ZZVZ, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace za předpokladu, že údaje v certifikátu uvedené jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace.

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou účastníci zadávacího řízení svými nabídkami vázání, začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel stanovuje, že lhůta skončí dne

Platební a obchodní podmínky




Návrh smlouvy (požadavky upřesněny níže) je součástí zadávací dokumentace. Účastník zadávacího řízení v nabídce doloží doplněný návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami veřejné zakázky, zadávací dokumentace a jím předloženou nabídkou. V návrhu smlouvy především doplní nabídkovou cenu a další údaje a podmínky, které reagují na podmínky zadávací dokumentace.
Závazný návrh rámcové dohody v souladu s § 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (nepojmenovaná smlouva) je Přílohou č. 4 Výzvy.

Způsob a doba podání nabídky

22.06.2017 10:00:00
Způsob podání nabídky

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Specifikace hodnotících kritérií a metody hodnocení



Jakým postupem se stanoví výsledné pořadí nabídek?





Losování bude probíhat v souladu se zásadami uvedenými v § 6. Účastnit se losování mají právo dodavatelé, kterých se losování týká. O termínu losování je zadavatel písemně vyrozumí prostřednictvím e-tržiště nejméně 3 dny před losováním.


Dílčí hodnotící kritéria a subkritéria
Kriterium Nabídková cena
Nabídková cena






100,00

Absolutní omezení hodnot

1 800 000,00

Omezení hodnot pro účely hodnocení







Specifikace e-aukce



Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána

český

Stanovení povinnosti podepisovat datové zprávy


Stanovení povinnosti šifrovat nabídku


Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky

Informace technické povahy vč. kódování a šifrování, které jsou nezbytné pro komunikaci elektronickými prostředky, jsou uvedeny v Provozním řádu e-tržiště Gemin, kapitola 7. Technické a další požadavky spojené s používáním e-tržiště.

Součástí nabídky bude: a) Krycí list nabídky. b)Případně kopie plné moci zástupce dodavatele, jenž podepsal krycí list nabídky. c) Doklady k prokázání kvalifikace (výpis z obchodního rejstříku, doklad prokazující splnění technické kvalifikace), e) Případné další dokumenty dle uvážení uchazeče.
Zadavatelské požadavky
Nabídková cena
Výběr pouze jedné hodnoty (možnosti)
Hodnoty

Další specifikace VZ

Prohlídka místa plnění


Otevírání nabídek
22.06.2017 10:00:00


Předložení vzorků


Vyhrazení práva na oznámení informací na profilu zadavatele


Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. Rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení se považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele.


Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru dodavatele na profilu zadavatele. Oznámení o výběru dodavatele se považuje za doručené všem dotčeným účastníkům zadávacího řízení okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele.
Způsob komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Další specifikace
ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Výše "Nabídkové ceny" se stanoví dle tak, že dodavatel vyplní v Příloze č. 2 Výzvy – Krycím listu nabídky všech 7 požadovaných "Jednotkových cen bez DPH"; "Nabídková cena celkem" se vypočte automaticky dle vzorce NCC = C23*50+C24*30+C25*600+C26*100+C27*20+C28*10+C29*20. Přičemž: C23 až C29 je označení buňky datového souboru Excel, kam se vkládá příslušná "Jednotková cena bez DPH" Ostatní číselné údaje = předpokládaný odběr jednotlivých položek během trvání Rámcové dohody. Výše "Celkové nabídkové ceny", kterou uchazeč zadá do nabídkového formuláře, musí být shodná s výší "Celkové nabídkové ceny", která se automaticky Příloze č. 2 Výzvy – Krycím listu nabídky.
POŘADÍ ÚKONŮ ZADAVATELE V RÁMCI VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ: Zadavatel nejprve provede hodnocení nabídek a následně posoudí pouze nabídku, jež byla vyhodnocena jako nabídka s nejnižší nabídkovou cenou. Pokud nabídka s nejnižší nabídkovou cenou vyhoví požadavkům této výzvy,vyzve zadavatel uchazeče k uzavření rámcové smlouvy.Pokud zadavatel vyloučí uchazeče s nejnižší nabídkovou cenou z výběrového řízení, posoudí nabídku s druhou nejnižší nabídkovou cenou. Tento postup může zadavatel použít opakovaně, tedy pokud vyloučí uchazeče s druhou nejnižší nabídkovou cenou, posoudí nabídku s třetí nejnižší nabídkovou cenou, atd.
VÝKLADOVÉ USTANOVENÍ: Tato veřejná zakázka není zadávána v žádném z druhů zadávacího řízení dle § 3 ZZVZ; zadavatel uplatňuje výjimku dle § 31 ZZVZ s dodržením § 6 ZZVZ. Pokud zadavatel přesto odkazuje na určitá ustanovení zákona, má se na mysli jejich analogická aplikace.
ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Jestliže dodavatel vloží do nabídky návrh rámcové dohody, pak výše jednotkových cen, jež uvede v článku 4 odst. 4.2 návrhu rámcové dohody, sloupci "Cena v Kč (bez DPH) za jednotku", musí být shodná s "Jednotkovými cenami bez DPH", které vyplní v Příloze č. 2 Výzvy – Krycím listu nabídky.
MÍSTO KONÁNÍ AKCÍ: Akce se budou konat jak v prostorách Ministerstva financí, tak v pronajatých prostorách zejména v Praze. Maximálně 10 akcí (15%) se může konat mimo Prahu na území České republiky (např. v místě realizace programů nebo projektů financovaných z EHP a Norských fondů).
VÝKLADOVÉ USTANOVENÍ:V odstavci Platební a obchodní podmínky je automaticky uvedeno, "Návrh smlouvy (požadavky upřesněny viz níže) je součástí zadávací dokumentace. Účastník ...... ". Dodavatel nemusí předkládat do nabídky Závazný návrh rámcové dohody. Závazný návrh rámcové dohody bude vyplněn před uzavřením smlouvy s vybraným dodavatelem. Dodavatel je však povinen do nabídky předložit písemné čestné prohlášení, že Závazný návrh rámcové dohody plně a bezvýhradně akceptuje. Zadavatel doporučuje využít čestné prohlášení, které je součástí Přílohy č. 2 Výzvy – Krycího listu nabídky".
ZÁVAZNÁ OBCHODNÍ PODMÍNKA: Před podpisem rámcové dohody předloží Poskytovatel jedno vyhotovení úředního opisu dokumentu o pojištění, který se stane přílohou uzavřené rámcové dohody. Z informací výslovně uvedených v předloženém dokumentu musí vyplývat, že předmětem pojistné smlouvy je pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou činností či nečinností Poskytovatele v důsledku plnění rámcové dohody a dílčích výzev k plnění Objednateli, případně třetím osobám, a to s výší pojistného plnění min. 200 000,- Kč.
UPOZORNĚNÍ: Zadavatel předpokládá, že některých akcí (zejména konferencí a slavnostních akcí) se mohou zúčastnit novináři a nebo z nich může být pořízen zvukový a obrazový záznam.
ZAJIŠTĚNÍ DOKLADU ZADAVATELEM: Pokud v nabídce chybí potřebný dokument, či zadavateli vzniknou pochybnosti o pravdivosti údajů uváděných dodavatelem, je oprávněn si samostatně opatřit výpis z obchodního rejstříku či jakýkoli jiný doklad vedený v informačním systému veřejné správy nebo v obdobném systému vedeném v jiném členském státu, který umožňuje neomezený dálkový přístup, případně z informačního systému ARES. Zadavatel je rovněž oprávněn opatřit si jiný dokument, který uzná za vhodný, nebo si ověřovat informace.
Seznam příloh: Příloha č. 1 - Plánované akce Příloha č. 2 - Krycí list nabídky Příloha č. 3 - Doklad prokazující splnění technické kvalifikace Příloha č. 4 - Závazný návrh rámcové dohody Příloha č. 5 - Čestné prohlášení jiné osoby
Oldřich Sekyra v.r.
Subproces: ET-010-010-190

Uživatelské položky

Zpráva

Název: Výzva k podání nabídky
Odesílatel: Česká republika -...
Doručeno: 13.06.2017 16:14:56

Elektronické podpisy formuláře

Elektronický podpis

Vydáno pro (CN - ob. jméno): Mgr. Oldřich Sekyra
Vydáno pro (O - organizace): Česká republika - Ministerstvo financí
Vydavatel (CN - ob. jméno): I.CA Qualified 2 CA/RSA 02/2016

Časové razítko

Čas: 13.6.2017 16:07:02
Vystavitel (O - organizace): První certifikační autorita, a.s.
Vystavitel (CN - ob. jméno): I.CA Time Stamping Authority TSS

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 13.06.2017 15:13 Oldřich Sekyra 13.06.2017 15:59 Oldřich Sekyra právě zobrazena

Kontextová navigace