Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění správy obsahové…  /  Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T01 - zobrazení formuláře

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
IČO: 00020478

Sídlo/místo podnikání:
Těšnov 65/17
11000  Praha

Kontaktní osoba:
: Klára Svobodová
: klara.svobodova@mze.cz

Organizační útvar:
Odbor kanceláře ministra
Číslo útvaru: 10040
E-mail: eva.havrankova@mze.cz
Telefon: +420 221 812 409
Adresa webu: http://eagri.cz/public/web/mze/
Kontaktní adresa:
Těšnov 65/17
110 00 Praha 1 - Nové Město
Česká republika - CZE

Specifikace VZ

Název VZ: Zajištění správy obsahové náplně portálu eAGRI na rok 2023
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Služby
Systémové číslo: T002/22/V00058669

16.11.2022 11:03:00
detail VZ

Identifikace zadavatele

Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Klára Svobodová
klara.svobodova@mze.cz

Specifikace základních údajů o VZ

Název VZ
Zajištění správy obsahové náplně portálu eAGRI na rok 2023
Evidence kontaktních údajů
Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Klára Svobodová
klara.svobodova@mze.cz
Evidenční číslo zadavatele
Druh veřejné zakázky
Služby
Evidence, je-li VZ zadávána na základě rámcové smlouvy


Určení RS, na základě které je VZ zadávána
Evidence, co bude výsledkem zadávacího řízení


Specifikace rámcové smlouvy



12
Předmět VZ
Zajištění správy obsahové náplně portálu eAGRI (www.eagri.cz) v české a anglické verzi na rok 2023
Položky předmětu VZ
Zajištění správy obsahové náplně portálu eAGRI na rok 2023
72600000-6 - Služby počítačové podpory a poradenství
72600000-6 - Výpočetní podpora a poradenské služby
Zajištění správy obsahové náplně portálu eAGRI (www.eagri.cz) v české a anglické verzi
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
Dělení na části


Předpokládaná hodnota VZ
800 000,00
koruna česká

Výběr postupu zadání VZ

VZMR: Otevřená výzva

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od do . Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je měsíců ode dne podpisu smlouvy. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Doba a místo plnění

Praha
Těšnov
17
11705
Česká republika

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Výběr požadovaných kvalifikačních předpokladů
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů





Profesní způsobilost
čestným prohlášením
Technická kvalifikace dle § 79 ZVZZ
Technická kvalifikace dle § 79 odst. 2 písm. b) a d) ZZVZ
1. Seznam referenčních zakázek, které dodavatel realizoval v posledních třech letech a jejichž předmětem bylo poskytnutí obdobných služeb (za obdobnou službu se považuje správa obsahu webových prezentací a copywriting). 2. Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování příslušných služeb.
čestné prohlášení
1. Seznam minimálně 2 referenčních zakázek, které dodavatel realizoval v posledních 3 letech, přičemž rozsah každé z nich musí činit minimálně 400 000 Kč bez DPH. Splnění tohoto kritéria prokáže uchazeč předložením seznamu zakázek s uvedením kontaktu na objednatele zakázek. 2. Osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci vedoucích zaměstnanců dodavatele nebo osob v obdobném postavení a osob odpovědných za poskytování příslušných služeb. Dodavatel prokáže splnění kritéria předložením profesních životopisů dotčených osob (členů „realizačního týmu)“ dle níže uvedené úrovně. Dodavatel splňuje kvalifikační předpoklad, pokud se na realizaci zakázky bude podílet: I. Vedoucí realizačního týmu • Vzdělání: VŠ., min. 3 roky praxe v oblasti v oblasti obsahové správy webu, min. 2 roky praxe s redakčním systémem jNetPublish (NG) II. Zástupce vedoucího realizačního týmu • min. 3 roky praxe v oblasti v oblasti obsahové správy webu, min. 2 roky praxe s redakčním systémem jNetPublish (NG)
Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy


Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není k poslednímu dni, ke kterému má být prokázání splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 74 ZZVZ a profesních kvalifikačních předpokladů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky.

Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti podle § 239 ZZVZ, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace za předpokladu, že údaje v certifikátu uvedené jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace.

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou účastníci zadávacího řízení svými nabídkami vázání, začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel stanovuje, že lhůta skončí dne

Platební a obchodní podmínky




Návrh smlouvy (požadavky upřesněny níže) je součástí zadávací dokumentace. Účastník zadávacího řízení v nabídce doloží doplněný návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami veřejné zakázky, zadávací dokumentace a jím předloženou nabídkou. V návrhu smlouvy především doplní nabídkovou cenu a další údaje a podmínky, které reagují na podmínky zadávací dokumentace.
rámcová

Způsob a doba podání nabídky

01.12.2022 08:00:00
Způsob podání nabídky

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Specifikace hodnotících kritérií a metody hodnocení



Jakým postupem se stanoví výsledné pořadí nabídek?



Základním hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky. Dílčí hodnotící kritéria: 1. Nabídková cena za hodinové náklady bez DPH (60%), 2. Analýza subportálu Potraviny (40%)
Dílčí kritérium č. 1 „Nabídková cena“
V rámci dílčího kritéria „Nabídková cena“ bude zadavatel hodnotit celkovou nabídkovou cenu dodavatele za splnění předmětu veřejné zakázky. Jako vhodnější bude hodnocena nabídka toho dodavatele, jehož hodinová nabídková cena v Kč bez DPH bude nižší oproti nabídkovým cenám ostatních dodavatelů. Nejvhodnější nabídka obdrží v tomto kritériu 100 bodů, ostatní nabídky obdrží body dle následujícího vzorce:
POČET BODŮ DÍLČÍHO KRITÉRIA = (Nejnižší nabídková cena/hodnocená nabídková cena) * 100
Následně bude počet bodů dosažený každým dodavatelem přepočten váhou tohoto dílčího hodnotícího kritéria. Výsledné číslo bude aritmeticky zaokrouhleno na 2 desetinná místa.
Dílčí kritérium č. 2 „Analýza subportálu Potraviny“
Analýza bude hodnocena na škále 0 – 10 dílčích bodů následujícím způsobem: 10 Výborně: Odpověď přesahuje požadavky zadavatele. Analýza SWOT obsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) a splňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel prokazuje vysokou odbornost a znalost problematiky, výjimečným způsobem analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a schopnosti orientace. Analýza SWOT je maximálně přehledná, čtivá a logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze SWOT jsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny jsou vysoce efektivní a koncepční. 6 Vyhovující: Odpověď naplňuje požadavky zadavatele. Analýza SWOT obsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) a splňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel prokazuje odbornost a znalost problematiky, vhodným způsobem analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a orientace. Analýza SWOT je přehledná, čtivá a logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze jsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny jsou efektivní a koncepční. 2 Vyhovující s výhradami: Odpověď naplňuje požadavky zadavatele s výhradami. Analýza SWOT obsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) a splňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel nedostatečně analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a orientace. Analýza SWOT není dostatečně přehledná, čtivá či logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze jsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny jsou relevantní. 0 nevyhovující: Odpověď nenaplňuje požadavky zadavatele. Analýza SWOT neobsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) nebo nesplňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel nedostatečným způsobem analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a orientace. Analýza SWOT není přehledná, čtivá nebo logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze nejsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny chybí nebo nejsou relevantní.
Za nejvhodnější nabídku v rámci tohoto dílčího hodnotícího kritéria bude považována nabídka s nejvyšším počtem získaných dílčích bodů. Tato nabídka obdrží v tomto kritériu 100 bodů. Ostatní nabídky obdrží body dle následujícího vzorce:
POČET BODŮ DÍLČÍHO KRITÉRIA = (hodnocený počet dílčích bodů/nejvyšší počet dílčích bodů) * 100
Následně bude počet bodů dosažený každým dodavatelem přepočten váhou tohoto dílčího hodnotícího kritéria. Výsledné číslo bude aritmeticky zaokrouhleno na 2 desetinná místa.


Los


Dílčí hodnotící kritéria a subkritéria
Kriterium Nabídková cena
Nabídková cena






60,00

Absolutní omezení hodnot

Omezení hodnot pro účely hodnocení







Kriterium Analýza subportálu potraviny
Analýza subportálu potraviny


hodnocení zadavatele




40,00

Absolutní omezení hodnot

Omezení hodnot pro účely hodnocení



Uchazeč předloží analýzu obsahu subportálu Potraviny, který tvoří část portálu eAGRI: http://eagri.cz/public/web/mze/potraviny. Minimální požadavky na analýzu jsou: rozsah 5 normostran A4, forma SWOT analýzy a zpracování i s ohledem na cílové skupiny subportálu Potraviny, jimiž jsou odborná veřejnost a široká laická veřejnost. K vypracování uchazeč může využít statistiky návštěvnosti Google Analytics portálu eAGRI. O nasdílení těchto statistik může uchazeč požádat Ministerstvo zemědělství na klara.svobodova@mze.cz V rámci tohoto dílčího kritéria bude Zadavatel hodnotit zejména: Komplexnost a úroveň zpracování analýzy subportálu Potraviny, a to z hlediska: • zda analýza obsahuje všechny prvky SWOT analýzy (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) a splňuje min. rozsah daný touto Výzvou; • zda a jakým způsobem analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny v rámci SWOT analýzy z hlediska uživatelské přívětivosti (tj. např. logické struktury řazení textů, přehlednosti, čtivosti, aktuálnosti informací); • koncepčnost a efektivnost navrhovaných změn pro další rozvoj subportálu Potraviny. Analýza bude hodnocena na škále 0 – 10 dílčích bodů následujícím způsobem: 10 Výborně: Odpověď přesahuje požadavky zadavatele. Analýza SWOT obsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) a splňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel prokazuje vysokou odbornost a znalost problematiky, výjimečným způsobem analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a schopnosti orientace. Analýza SWOT je maximálně přehledná, čtivá a logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze SWOT jsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny jsou vysoce efektivní a koncepční. 6 Vyhovující: Odpověď naplňuje požadavky zadavatele. Analýza SWOT obsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) a splňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel prokazuje odbornost a znalost problematiky, vhodným způsobem analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a orientace. Analýza SWOT je přehledná, čtivá a logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze jsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny jsou efektivní a koncepční. 2 Vyhovující s výhradami: Odpověď naplňuje požadavky zadavatele s výhradami. Analýza SWOT obsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) a splňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel nedostatečně analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a orientace. Analýza SWOT není dostatečně přehledná, čtivá či logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze jsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny jsou relevantní. 0 Nevyhovující: Odpověď nenaplňuje požadavky zadavatele. Analýza SWOT neobsahuje všechny prvky (silné, slabé stránky, možnosti a hrozby) nebo nesplňuje minimální rozsah daný výzvou pro podání nabídek. Dodavatel nedostatečným způsobem analyzuje potřeby cílových skupin subportálu Potraviny z hlediska uživatelské přívětivosti a orientace. Analýza SWOT není přehledná, čtivá nebo logicky strukturovaná. Informace obsažené v analýze nejsou aktuální. Změny navrhované pro další rozvoj subportálu Potraviny chybí nebo nejsou relevantní. Za nejvhodnější nabídku v rámci tohoto dílčího hodnotícího kritéria bude považována nabídka s nejvyšším počtem získaných dílčích bodů. Tato nabídka obdrží v tomto kritériu 100 bodů. Ostatní nabídky obdrží body dle následujícího vzorce: POČET BODŮ DÍLČÍHO KRITÉRIA = (hodnocený počet dílčích bodů/nejvyšší počet dosažených bodů) * 100 Následně bude počet bodů dosažený každým dodavatelem přepočten váhou tohoto dílčího hodnotícího kritéria. Výsledné číslo bude aritmeticky zaokrouhleno na 2 desetinná místa.


Specifikace e-aukce



Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána

český

Stanovení povinnosti podepisovat datové zprávy


Stanovení povinnosti šifrovat nabídku


Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky

Informace technické povahy vč. kódování a šifrování, které jsou nezbytné pro komunikaci elektronickými prostředky, jsou uvedeny v Provozním řádu e-tržiště Gemin, kapitola 7. Technické a další požadavky spojené s používáním e-tržiště.

Další specifikace VZ

Prohlídka místa plnění


Otevírání nabídek
02.12.2022 10:00:00


Předložení vzorků


Vyhrazení práva na oznámení informací na profilu zadavatele




Způsob komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Klára Svobodová v.r.
Subproces: ET-010-010-190

Uživatelské položky

Přílohy

Zpráva

Název: Výzva k podání nabídky
Odesílatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
Doručeno: 22.11.2022 12:34:04

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
3 22.11.2022 12:31 Klára Svobodová 22.11.2022 12:31 Klára Svobodová právě zobrazena
2 22.11.2022 11:58 Klára Svobodová 22.11.2022 12:31 Klára Svobodová
1 16.11.2022 11:03 Klára Svobodová 22.11.2022 11:58 Klára Svobodová

Kontextová navigace