Domů  /  Zadávací řízení  /  IM IP LIFE – Pařezení –…  /  Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T01 - zobrazení formuláře

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky
IČO: 62933591

Sídlo/místo podnikání:
Kaplanova 1931/1
14800  Praha

Kontaktní osoba:
: Ing. Hana Sychrová
: hana.sychrova@nature.cz
: 951421169
: administrátor veřejných zakázek

Specifikace VZ

Název VZ: IM IP LIFE – Pařezení – oplocenky na Vysoké stráni – opakované řízení
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Služby
Systémové číslo: T002/22/V00058531

detail VZ

Identifikace zadavatele

Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Ing. Hana Sychrová
hana.sychrova@nature.cz
951421169
administrátor veřejných zakázek

Tereza Kočárková
tereza.kocarkova@nature.cz

Specifikace základních údajů o VZ

Název VZ
IM IP LIFE – Pařezení – oplocenky na Vysoké stráni – opakované řízení
Evidence kontaktních údajů
Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Ing. Hana Sychrová
hana.sychrova@nature.cz
951421169
administrátor veřejných zakázek

Tereza Kočárková
tereza.kocarkova@nature.cz
Evidenční číslo zadavatele
Druh veřejné zakázky
Služby
Evidence, je-li VZ zadávána na základě rámcové smlouvy


Určení RS, na základě které je VZ zadávána
Evidence, co bude výsledkem zadávacího řízení


Specifikace rámcové smlouvy



Předmět VZ
Realizace opatření na zachování a zlepšení druhové skladby lesa ve zvláště chráněném území v územní působnosti AOPK ČR (péče o území vyplývající ze zákona č. 114/1992 Sb. v platném znění a souvisejících prováděcích předpisů) na lokalitě „NPR Karlštejn (Vysoká stráň)“, opatření v lesích ve vlastnictví AOPK ČR v CHKO Český kras.

Výstavba drátěných oplocenek na experimentálních plochách inovativního managementu pařezení v rámci Integrovaného projektu LIFE Jedna příroda.
Položky předmětu VZ
IM IP LIFE – Pařezení – oplocenky na Vysoké stráni
77200000-2 - Služby v oblasti lesnictví
77200000-2 - Služby v oblasti lesnictví
Výstavba drátěných oplocenek na experimentálních plochách inovativního managementu pařezení.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
Dělení na části


Předpokládaná hodnota VZ
354 816,00
koruna česká

Výběr postupu zadání VZ

VZMR: Otevřená výzva

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od do . Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je měsíců ode dne podpisu smlouvy. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

dle smluvních podmínek, nejpozději do: 30. 11. 2022.

Doba a místo plnění

Bubovice
--
--
26718
Česká republika
Místem plnění je č. p. 366/1, k. ú. Bubovice.

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Výběr požadovaných kvalifikačních předpokladů
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů





Základní způsobilost
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
Minimálně předložením čestného prohlášení, které je přílohou č. 3 Výzvy k podání nabídek a bude podepsané osobou oprávněnou jednat jménem/za účastníka.
Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy


Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není k poslednímu dni, ke kterému má být prokázání splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 74 ZZVZ a profesních kvalifikačních předpokladů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky.

Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti podle § 239 ZZVZ, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace za předpokladu, že údaje v certifikátu uvedené jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace.

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou účastníci zadávacího řízení svými nabídkami vázání, začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel stanovuje, že lhůta skončí dne

Platební a obchodní podmínky




Návrh smlouvy (požadavky upřesněny níže) je součástí zadávací dokumentace. Účastník zadávacího řízení v nabídce doloží doplněný návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami veřejné zakázky, zadávací dokumentace a jím předloženou nabídkou. V návrhu smlouvy především doplní nabídkovou cenu a další údaje a podmínky, které reagují na podmínky zadávací dokumentace.
SMLOUVA O DÍLO UZAVŘENÁ DLE USTANOVENÍ § 2586 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB., OBČANSKÉHO ZÁKONÍKU, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

Způsob a doba podání nabídky

18.08.2022 10:00:00
Způsob podání nabídky

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Specifikace hodnotících kritérií a metody hodnocení



Jakým postupem se stanoví výsledné pořadí nabídek?





V případě shody nabídkových cen bude rozhodovat pořadí podaných nabídek, tj. bude vybrána nabídka, která byla podána dříve.


Dílčí hodnotící kritéria a subkritéria
Kriterium Nabídková cena
Nabídková cena






100,00

Absolutní omezení hodnot

Omezení hodnot pro účely hodnocení







Specifikace e-aukce



Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána

český

Stanovení povinnosti podepisovat datové zprávy


Stanovení povinnosti šifrovat nabídku


Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky

Informace technické povahy vč. kódování a šifrování, které jsou nezbytné pro komunikaci elektronickými prostředky, jsou uvedeny v Provozním řádu e-tržiště Gemin, kapitola 7. Technické a další požadavky spojené s používáním e-tržiště.

HODNOCENÍ: Předmětem hodnocení bude nabídková cena včetně DPH. Nabídková cena musí zahrnovat veškeré náklady spojené s plněním veřejné zakázky, tj. veškeré náklady zhotovitele včetně dopravy a dalších vedlejších nákladů. NABÍDKOVÁ CENA: Nabídkovou cenou se rozumí celková cena v Kč včetně DPH uvedená v elektronickém nástroji Gemin. Celková cena v elektronickém nástroji musí odpovídat ceně uvedené ve smlouvě. U neplátců DPH se nabídkovou cenou rozumí celková cena, za kterou jsou ochotni provést dílo a při vyplňování nabídky a jejich příloh postupují tak, jako by DPH bylo ve výši 0 Kč, tj. u "ceny bez DPH" a "ceny včetně DPH" uvedou stejnou částku a u "DPH" uvedou "0,-Kč". OBSAH NABÍDKY: Účastník výběrového řízení přiloží k nabídce vyplněnou smlouvu včetně příloh. Smlouva nemusí být účastníkem výběrového řízení podepsána. UZAVŘENÍ SMLOUVY: Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem, který je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu včetně příloh ve strojově čitelném formátu (.doc/.pdf) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.

Další specifikace VZ

Prohlídka místa plnění


Otevírání nabídek
18.08.2022 10:00:00


Předložení vzorků


Vyhrazení práva na oznámení informací na profilu zadavatele




Způsob komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu veřejné zakázky malého rozsahu probíhá elektronicky prostřednictvím elektronického nástroje Gemin; na listinné, telefonické nebo e-mailové dotazy nebude brán zřetel.
Další specifikace
1. INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ: Zadavatel v roli správce sděluje, že Informace podle čl. 13 a čl. 14 NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (EU)2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) jsou v souladu s § 8 zák. č. 110/2019Sb., o zpracování osobních údajů, pro subjekty zveřejněny na profilu zadavatele https://ezak.mzp.cz/profile_display_3.html.
2. VYSVĚTLENÍ, ZMĚNA NEBO DOPLNĚNÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE: Účastník zadávacího postupu je oprávněn po zadavateli požadovat písemně vysvětlení zadávací dokumentace. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 2 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. V případě, že písemná žádost není doručena včas, zadavatel není povinen vysvětlení poskytnout. Zadavatel může zadávací dokumentaci vysvětlit i bez písemné žádosti účastníka před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Zadavatel může zadávací dokumentaci upřesnit, změnit či doplnit před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
3. VYHRAZENÁ PRÁVA ZADAVATELE: a) Zadavatel si vyhrazuje právo ověřit si informace obsažené v nabídce účastníka zadávacího postupu (zejména ve vztahu k prokázání splnění kvalifikace) u třetích osob a účastník zadávacího postupu je povinen mu v tomto ohledu poskytnout veškerou potřebnou součinnost. Pokud se ukáže, že informace obsažené v podané nabídce jsou nepravdivé, bude účastník zadávacího postupu vyloučen. b) Zadavatel si vyhrazuje právo zažádat o opravu, doplnění nebo objasnění nabídky účastníka zadávacího postupu přiměřeně dle § 46 ZZVZ. Opravou, doplněním nebo objasněním nemůže být dotčena nabídková cena v elektronickém nástroji Gemin. c) Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv zrušit zadávací postup (tj. včetně odmítnutí všech podaných nabídek v rámci zadávacího postupu). d) Zadavatel si vyhrazuje právo nejdříve provést hodnocení nabídek a následně přistoupit k posouzení splnění podmínek účasti v zadávacím postupu u vybraného dodavatele. Podmínkami účasti se rozumí veškeré podmínky vztahující se k účastníkovi a k nabídce, stanovené v této výzvě. Pokud dojde k vyloučení vybraného dodavatele, může zadavatel vyzvat k uzavření smlouvy dalšího účastníka zadávacího postupu, a to v pořadí, které vyplývá z výsledku původního hodnocení nabídek nebo z výsledku nového hodnocení. Nové hodnocení bude provedeno, pokud by vyloučení vybraného dodavatele znamenalo podstatné ovlivnění původního pořadí nabídek. Účastník zadávacího postupu vyzvaný k uzavření smlouvy se považuje za vybraného dodavatele a bude u něj posouzeno splnění podmínek účasti. e) Zadavatel si v případě, že v zadávacím postupu bude jediný účastník, vyhrazuje právo vybrat účastníka zadávacího postupu k uzavření smlouvy bez provedení hodnocení nabídek. f) Účastníkům zadávacího postupu nevzniká právo na jakoukoliv úhradu nákladů spojených s účastí v zadávacím postupu. g) Zadavatel nepřipouští varianty nabídek. h) Dokumenty vytvořené zadavatelem kromě čestného prohlášení jsou závazné a účastník zadávacího postupu v nich nesmí nic měnit kromě doplnění požadovaných chybějících údajů a nabídkové ceny.
Hana Sychrová v.r.
Subproces: ET-010-010-190

Uživatelské položky

Zpráva

Název: Výzva k podání nabídky
Odesílatel: Agentura ochrany přírody a...
Doručeno: 11.08.2022 13:00:37

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 11.08.2022 12:57 Hana Sychrová 11.08.2022 12:58 Hana Sychrová právě zobrazena

Kontextová navigace