Domů  /  Zadávací řízení  /  Havárie – Rekonstrukce…  /  Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Výpis systémových zpráv

T01 - zobrazení formuláře

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky
IČO: 62933591

Sídlo/místo podnikání:
Kaplanova 1931/1
14800  Praha

Kontaktní osoba:
: JUDr. Světlana Šmídová
: svetlana.smidova@nature.cz
: 0420 283069187
: +420 724331664
: právník

Specifikace VZ

Název VZ: Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Stavební práce
Systémové číslo: T002/17/V00049812

16.02.2017 12:08:00
detail VZ

Identifikace zadavatele

Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
JUDr. Světlana Šmídová
svetlana.smidova@nature.cz
0420 283069187
+420 724331664
právník

Barbora Satrapová
barbora.satrapova@nature.cz

Pavel Trnka
pavel.trnka@nature.cz

Specifikace základních údajů o VZ

Název VZ
Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče
Evidence kontaktních údajů
Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
JUDr. Světlana Šmídová
svetlana.smidova@nature.cz
0420 283069187
+420 724331664
právník

Barbora Satrapová
barbora.satrapova@nature.cz

Pavel Trnka
pavel.trnka@nature.cz
Evidenční číslo zadavatele
Druh veřejné zakázky
Stavební práce
Evidence, je-li VZ zadávána na základě rámcové smlouvy


Určení RS, na základě které je VZ zadávána
Evidence, co bude výsledkem zadávacího řízení


Specifikace rámcové smlouvy



Předmět VZ
Jedná se o rekonstrukci stávající výpusti rybníka Mlýnský u Krče, na p.č. 715/1, st.134/1,st.134/2 a st.134/3 v k. ú. Krč u Protivína, kraj Jihočeský, okres Písek.
V rámci stavby „Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče“ bude opravena stávající výpust rybníka.

Stavba bude prováděna podle projektové dokumentace „Havárie - Rekonstrukce Mlýnský u Krče“. Zpracovatelem projektové dokumentace je MV projekt spol. s.r.o., Ing Lukáš Valečka, V Zahrádkách 2838/43, Praha 3, IČO: 62933591..


Při realizaci budou dodrženy organizační a technické zásady:
a) Je nutno dbát zvýšené pozornosti, aby nedošlo ke znečištění povrchových a podzemních vod. V případě havárie je nutno okamžitě podniknout kroky k jejímu odstranění a minimalizaci vzniklých ekologických škod a musí být neprodleně uvědoměn příslušný OŽP MěÚ. Na místě budou dostupné prostředky pro eliminaci případného úniku nežádoucích ropných látek. V případě havárie bude pro likvidaci znečištění použit sorbent s vysokou účinností, např. „Spilkeen Oil Plus SK 3“ nebo sorbent obdobné kvality.
b) Zadavatel výslovně upozorňuje na nutnost dodržovat technologie a podmínky projektové dokumentace při realizaci opravy.

Zadavatel upozorňuje na nutnost dodržovat podmínky projektové dokumentace a okolnosti, související s požadavky přírodní památky Zelendárky.
Součástí ceny díla jsou veškeré práce vč. geodetických prací, stanovené projektovou dokumentací při dodržení veškerých podmínek rozhodnutí, souhlasů a vyjádření dotčených orgánů a organizací i majetkoprávní vyrovnání za zábor staveniště
Veškeré činnosti budou provedeny zejména v souladu s:
• Stavebním povolením vydaným Měú Písek, odborem životního prostředí - č.j. P01/2016/413136/LH ze dne 25. ledna 2017.
• Závazným stanoviskem vydaným MěÚ Protivín, odbor výstavby dopravy a ŽP památkové péče č.j. 2458/2016 ze dne 8.12. 2016.

Záruční doba pro stavební práce je stanovena na 60 měsíců, což je doba plně odpovídající charakteru předmětu veřejné zakázky. Délka požadované záruční doby je obvyklá a běžně zhotoviteli staveb poskytovaná a zabezpečuje zadavateli dostatečně dlouhou dobu na zjištění případného nekvalitního plnění. Nastavení délky lhůty vychází ze zkušeností z obdobných realizovaných veřejných zakázek a podmínek dotačních programů na zajištění udržitelnosti díla.

U položek doloženého soupisu prací projektové dokumentace č. 8M 286173140, 11M 31366630 a 56K 275362021 přijmeme jakékoliv jiné kvalitativně stejné nebo lepší řešení.




Popis prací:
Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče (rekonstrukce stávající výpusti rybníka), na p.č. 715/1, st.134/1,st.134/2 a st.134/3 v k. ú. Krč u Protivína, kraj Jihočeský, okres Písek. Dotčené pozemky jsou uvedeny v projektové dokumentaci.
Stavba se nachází na pozemcích, které jsou součástí Přírodní památky Zelendárky, v prostoru hráze a podhrází rybníka Mlýnský u Krče, který je průtočným rybníkem.
Účelem stavby je obnova výpusti rybníka Mlýnský u Krče, která spočívá ve výměně potrubí odvádějícího vodu z požeráku této výpusti do podhrází, a v úpravě vývařiště a části koryta až po napojení na stávající odtokové koryto.
Zadavatel výslovně upozorňuje na nutnost dodržovat technologie a podmínky projektové dokumentace.
Jedná se o změnu dokončené stavby – vodního díla. Provedenou rekonstrukcí bude dotčena stávající výpust a bezprostředně navazující část tělesa hráze.

Přístup:
Příjezd na staveniště bude zajištěn z obce Krč u Protivína po místní komunikaci Krč u Protivína – Nová Ves u Protivína. Z této komunikace odbočuje štěrková obslužná komunikace, která je vedena po koruně hráze rybníka Mlýnský u Krče a slouží jako přístupová komunikace pro samotný rybník a pozemky ležící severně od tohoto rybníka. Sjezd do rybníka je vybudován ze štěrkové cesty, z místa levobřežního zavázání hlavní hráze. Upřesnění je uvedeno v projektové dokumentaci.

Trasy pro dopravu budou nejprve zdokumentovány, před zahájením dopravy budou v problematických místech zpevněny a po dokončení budou případné poškozené pozemky uvedeny do původního stavu. Součástí zakázky je zajištění naplnění podmínek a činností ze závazného stanoviska vydaného MěÚ Protivín, odbor výstavby dopravy a ŽP památkové péče č.j. 2458/2016 ze dne 8.12. 2016 pro zajištění přístupu.

Předpokládaný začátek realizace zakázky: po ukončení výběrového řízení a přidělení finančních prostředků, zahájení prací - předpoklad únor-březen 2017

Termín dokončení zakázky: nejpozději do 5 týdnů od účinnosti smlouvy,
vyklizení staveniště: do 7 dnů od termínu předání a převzetí stavby
Položky předmětu VZ
Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče
45240000-1 - Výstavba vodních děl
45240000-1 - Výstavba vodních děl
Jedná se o rekonstrukci stávající výpusti rybníka Mlýnský u Krče, na p.č. 715/1, st.134/1,st.134/2 a st.134/3 v k. ú. Krč u Protivína, kraj Jihočeský, okres Písek.
V rámci stavby „Havárie – Rekonstrukce Mlýnský u Krče“ bude opravena stávající výpust rybníka.

Stavba bude prováděna podle projektové dokumentace „Havárie - Rekonstrukce Mlýnský u Krče“. Zpracovatelem projektové dokumentace je MV projekt spol. s.r.o., Ing Lukáš Valečka, V Zahrádkách 2838/43, Praha 3, IČO: 62933591.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
1,00
ks
415 299,00
415 299,00
Dělení na části


Předpokládaná hodnota VZ
415 299,00
koruna česká

Výběr postupu zadání VZ

VZMR: Otevřená výzva

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od do . Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je měsíců ode dne podpisu smlouvy. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaný začátek realizace zakázky: po ukončení výběrového řízení a přidělení finančních prostředků, zahájení prací - předpoklad únor-březen 2017 Termín dokončení zakázky: nejpozději do 5 týdnů od účinnosti smlouvy, vyklizení staveniště: do 7 dnů od termínu předání a převzetí stavby

Doba a místo plnění

Praha - Chodov
Kaplanova
1931
1
14800
Česká republika
Jedná se o rekonstrukci stávající výpusti rybníka Mlýnský u Krče, na p.č. 715/1, st.134/1,st.134/2 a st.134/3 v k. ú. Krč u Protivína, kraj Jihočeský, okres Písek.

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Výběr požadovaných kvalifikačních předpokladů
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů





Základní způsobilost
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
čestným prohlášením
Profesní způsobilost
čestným prohlášením
Prostá kopie výpisu z OR, je-li v něm účastník zapsán. je možné nahradit čestným prohlášením.
čestným prohlášením
doložit prostou kopii živnostenského oprávnění nebo kopii výpisu z obchodního rejstříku ne staršího 90 dní. Doklad dle ust. § 77 odst. 2 písm. a) zákona, tj. doklad prokazující živnostenské oprávnění k provozování živnosti vázané, předmět podnikání: projektová činnost ve výstavbě; provádění staveb, jejich změn a odstraňování nebo činnosti volné, předmět podnikání: výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona.
Je možné nahradit čestným prohlášením.
Technická kvalifikace dle § 79 ZVZZ
reference na 2 vodohospodářské stavby
1 stavba na obdobné práce (oprava hráze či bezpečnostního přelivu, výměna výpustního zařízení na vodních dílech) 1 stavba v chráněném území dne zákona 114/1992 Sb. nebo v jejich ochranném pásmu nebo v EVL
čestné prohlášení s uvedením odběratele, popisem stavby, rokem plnění a cenou bez DPH
1 stavba minimálně v hodnotě 400 000,- Kč bez DPH cenu druhé stavby zadavatel neurčuje
Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy


Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není k poslednímu dni, ke kterému má být prokázání splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 74 ZZVZ a profesních kvalifikačních předpokladů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky.

Předloží-li účastník zadávacího řízení veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti podle § 239 ZZVZ, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace za předpokladu, že údaje v certifikátu uvedené jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace.

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou účastníci zadávacího řízení svými nabídkami vázání, začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel stanovuje, že lhůta skončí dne

Platební a obchodní podmínky




Návrh smlouvy (požadavky upřesněny níže) je součástí zadávací dokumentace. Účastník zadávacího řízení v nabídce doloží doplněný návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami veřejné zakázky, zadávací dokumentace a jím předloženou nabídkou. V návrhu smlouvy především doplní nabídkovou cenu a další údaje a podmínky, které reagují na podmínky zadávací dokumentace.
SMLOUVA O DÍLO
UZAVŘENÁ DLE USTANOVENÍ § 2586 A NÁSL. ZÁK. Č. 89/2012 SB.,
OBČANSKÉHO ZÁKONÍKU, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ

Způsob a doba podání nabídky

28.02.2017 09:00:00
Způsob podání nabídky

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Specifikace hodnotících kritérií a metody hodnocení



Jakým postupem se stanoví výsledné pořadí nabídek?





los


Dílčí hodnotící kritéria a subkritéria
Kriterium Nabídková cena
Nabídková cena






100,00

Absolutní omezení hodnot

Omezení hodnot pro účely hodnocení







Specifikace e-aukce



Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána

český

Stanovení povinnosti podepisovat datové zprávy


Stanovení povinnosti šifrovat nabídku


Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky

Informace technické povahy vč. kódování a šifrování, které jsou nezbytné pro komunikaci elektronickými prostředky, jsou uvedeny v Provozním řádu e-tržiště Gemin, kapitola 7. Technické a další požadavky spojené s používáním e-tržiště.

Uchazeč přiloží vyplněnou smlouvu se všemi (vyplněnými) přílohami s výjimkou projektové dokumentace - zejména vyplněné přílohy 2, 4 a 5.
Smlouvu není nutno podepisovat, je však nutné ji přiložit v strojově čitelném formátu za účelem případného zaslání do RS.

Další specifikace VZ

Prohlídka místa plnění


Otevírání nabídek
28.02.2017 09:02:00


Předložení vzorků


Vyhrazení práva na oznámení informací na profilu zadavatele




Způsob komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Na telefonické, emailové a listinné dotazy nebude brán zřetel.
Světlana Šmídová v.r.
Subproces: ET-010-010-190

Uživatelské položky

Přílohy

Zpráva

Název: Výzva k podání nabídky
Odesílatel: Agentura ochrany přírody a...
Doručeno: 17.02.2017 10:05:33

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 16.02.2017 12:08 Světlana Šmídová 17.02.2017 10:03 Světlana Šmídová právě zobrazena

Kontextová navigace