Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Kancelářský nábytek
39130000-2
Kancelářský nábytek
39130000-2
Kancelářský nábytek
1,00 soubor
Provedení skříní, poliček a kontejnerů z laminované dřevotřískové desky tl. 18 mm, stolů z laminované dřevotřískové desky tl. 25 mm, dekor Olše Diamant, černá hrana. Úchytka celokovová, jednodílná, černá, lesklá; rozměry: délka 95 - 100 mm, šířka 7 - 8 mm, hloubka 30 mm.
Specifikace vzorového souboru nábytku je uvedena v Příloze č. 1, která je nedílnou součástí výzvy. Vzory požadovaných typů židlí obsahuje Příloha č. 3. Předpokládaný roční rozsah vybavení (kancelářského nábytku i židlí) uvedený v Příloze č. 1 je pouze orientační; jedná se o soubor komodit realizovaný v předchozím roce a nemusí být plněn v uvedené výši, nebo může být plněn v nulové výši.
Jako součást nabídky musí být předložena vyplněná Příloha č. 1. V případě nepředložení Přílohy č. 1 v nabídce, či nevyplnění některé položky uvedené přílohy, bude nabídka z hodnocení vyřazena.
V nabídkovém formuláři bude uvedena celková cena za poptávaný nábytek, tj. cena za celkové množství poptávaných komodit v Kč bez DPH. Pokud nebude tento požadavek splněn, bude nabídka vyřazena z hodnocení.
Dodávaný nábytek musí splňovat environmentální požadavky v souladu s Usnesením vlády č. 465/2010. Specifikace těchto požadavků je uvedena v Příloze č. 2.
Příloha č. 2 - Environmentální požadavky
Příloha č. 3 - Vzory židlí
Příloha č. 1 - Specifikace nábytku

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace