Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Ruční kosení a výřez nežádoucích dřevin
77100000-1
Zemědělské služby
77100000-1
Zemědělské služby
1,00 ks 207 500,00
A. Kosení travních porostů, především vysokých ostřic, na dvou plochách o celkové vymezené výměře 1,91 ha. Z důvodu výskytu dřevin je kosená výměra snížena na 1,90 ha. Veškerá pokosená hmota bude shrabána, odklizena z pozemků a využita v souladu s platnými právními předpisy. Jsou zde ztížené podmínky - jedná se o dlouhodobě neobhospodařované a podmáčené pozemky.
B. Vyřezání nežádoucích dřevin do 3 m výšky a 10 cm na pařízku na dvou plochách o celkové vymezené ploše 1,80 ha. Z důvodu mozaikovitého výřezu je vyřezávaná výměra snížena na 50 %, tj. na 0,9 ha. Veškerá vyřezaná hmota bude odklizena z pozemků a využita v souladu s platnými právními předpisy. Dřeviny budou vyřezány co nejníže u země, aby bylo možné pozemky v budoucích letech bez problémů obhospodařovat. Jsou zde ztížené podmínky - jedná se o podmáčené pozemky, vyřezávány jsou převážně trnité dřeviny.
C. Pokácení 130 ks výmladných stromů topolu osiky o průměru kmene na pařízku 11-20 cm. Stromy budou pokáceny co nejníže u země, aby bylo možné plochu v budoucnosti obhospodařovat. Slabší dřevní hmota (do cca 7 cm) bude odklizena s vyřezávané plochy a využita v souladu s platnými právními předpisy. Silnější dřevní hmota bude složena na hromady dle pokynů pracovníka AOPK ČR, RP Správa CHKO České středohoří.
207 500,00

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace