Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Vyhotovení odborných podkladů pro území přírodních rezervací Příhrazské skály a Údolí Plakánek
90700000-4
Environmentální služby
90700000-4
Environmentální služby
1,00 kus
Vyhotovení podkladů pro stanovení střednědobé strategie péče o lesní ekosystémy v PR Příhrazské skály (o rozloze PR 519 ha) a v PR Údolí Plakánek (o rozloze PR 90 ha) s cílem postupného zavedení jemnějších způsobů hospodaření a ve vhodných částech území ve středně až dlouhodobém časovém horizontu postupný přechod k samovolnému vývojí lesních ekosystémů. V rámci plnění zakázky provést analýzu růstových poměrů, podrobnou analýzu druhové a věkové skladby lesních porostů s ohledem na významný rozsah těžeb v průběhu uplynulých decénií a formulovat obecné zásady péče o lesní ekosystémy podle souboru lesních typů.

V PR Údolí Plakánek budou dále vyhotoveny podklady pro stanovení střednědobé strategie péče o mokřadní a lužní ekosystémy. V rámci plnění zakázky provést analýzu mokřadních biotopů, údolních luhů a makrofytní vegetace.

Výstupem bude závěrečná zpráva pro území PR Příhrazské skály a závěrečná zpráva pro území PR Údolí Plakánek. Finální verze obou závěrečných zpráv budou předány v listinné podobě a na datovém nosiči CD nejpozději do 31.10.2017.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace