Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Podpora Zoner Photo Studio
72261000-2
Podpora programového vybavení
72261000-2
Podpora programového vybavení
4,00 rok 98 750,00
Služba podpory Zoner Photo Studio u trvalých licencí typu Pro a Basic ve verzi X ve skladbě licencí:
150 licencí ZPS X Pro - trvalá licence
450 licencí ZPS X Basic - trvalá licence („site licence“)

Předmětem poptávané podpory je zajištění oprávnění potřebná k užití všech budoucích aktualizací Zoner Photo Studio X formou údržby multilicence.

Údržba multilicence bude zahrnovat:

a) technickou podporu k programu – pomoc s řešením technických problémů při instalaci a používání programu, resp. jeho aktualizací v českém jazyce v pracovní dny od 8:00 do 16:00 hodin telefonicky e-mailem, s reakční dobou do 48 hodin v pracovní dny;

b) aktualizace programu - poskytování standardních veřejně dostupných aktualizací programu (funkční vylepšení, opravy funkčnosti) bez zbytečného odkladu;

c) instalační balíčky – zajištění dostupnosti konfigurátoru instalačních souborů (MSI) na Zoner účtu pro správce licence včetně jazykových mutací, to vše bez zbytečného odkladu.

Podpora je poptávána na dobu neurčitou, pro účely podání nabídek bude cena podpory kalkulována na 4 roky. Bude zachována časově neomezená platnost multilicence (zachování trvalého práva užití programu) i po případném skončení vymezeného období předplacené podpory.

Předmětem zakázky není instalace programu u zadavatele, podpora uživatelů při používání konkrétních postupů v programu, zákaznické úpravy programu, školení uživatelů.
395 000,00

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace