Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
výměna kol
50116000-1
Opravy a údržba jednotlivých částí vozidel
50116000-1
Opravy a údržba jednotlivých částí vozidel
1,00 soubor
Jedná se o výměnu kol s příslušnými pneumatikami pro zimní a letní období u 32 osobních automobilů a 3 mikrobusů. Uvedený počet vozidel je předpokládaný a nemusí být dodržen v plném počtu. Podrobná specifikace jednotlivých kol je uvedena v Příloze č. 1.
Součástí nabídkové ceny je demontáž sady kol (4) z vozidla a následná montáž sady kol včetně jejich dohuštění a vyvážení. V ceně budou zahrnuty veškeré náklady související se službou včetně použitého montážního materiálu.
Příloha č. 1 vyplněná ve všech řádcích bude součástí podané nabídky. Do nabídkového formuláře na e-tržišti Gemin bude k příslušné položce vepsána celková cena uvedená v Příloze č. 1.
dodávka pneumatik
34350000-5
Pneumatiky pro lehkou i vysokou zátěž
34350000-5
Pneumatiky pro těžká/lehká nákladní vozidla
1,00 soubor
Dodávka letních a zimních pneumatik zn. Continental, které jsou doporučeny výrobcem osobních automobilů vozového parku MF.
Podrobná specifikace pneumatik je uvedena v Příloze č. 2 včetně předpokládaného množství. Uvedený počet pneumatik je předpokládaný a nemusí být dodržen v plném počtu.
Příloha č. 2 vyplněná ve všech řádcích bude součástí podané nabídky. Do nabídkového formuláře na e-tržišti Gemin bude k příslušné položce vepsána celková cena uvedená v Příloze č. 2.
výměna pneumatik
50116500-6
Opravy pneumatik, vč instalace a montáže a vyvažování
50116500-6
Opravy pneumatik, vč instalace a montáže a vyvažování
1,00 soubor
Výměnou pneumatik se rozumí demontáž kola z osy vozidla, výměnu staré pneumatiky za novou, nahuštění, vyvážení a montáž kola na vozidlo, včetně ekologické likvidace staré pneumatiky. Specifikace jednotlivých disků, na kterých bude výměna prováděna, je uvedena v Příloze č. 3. Vzhledem k proměnlivosti počtu měněných pneumatik u jednoho vozidla bude cena stanovena pro MJ 1 kusu pneumatiky.
V ceně budou zahrnuty veškeré náklady související se službou včetně použitého montážního materiálu.
Příloha č. 3 vyplněná ve všech řádcích bude součástí podané nabídky. Do nabídkového formuláře na e-tržišti Gemin bude k příslušné položce vepsána celková cena uvedená v Příloze č. 3.

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace