Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Ošetření významných stromů
77
Zemědělské a lesnické služby
77300000-3
Zahradnické služby
1,00 akce 99 000,00
Ošetření významných stromů

1. Dvě lípy u křížku ve Skryjích na pozemku p.č. 913/5 v k.ú. Skryje. Bude proveden zdravotní a bezpečnostní řez. Redukční řez koruny bude proveden s cílem zvýšení provozní bezpečnosti ploch v okolí stromu, ochrana komunikace, budov a drobné sakrální stavby. Nad komunikací bude upravena bezpečná podjezdná výška.
2. Tři lípy u křížku pod Týřovicemi na pozemku p.č.224/26 v k.ú Týřovice. Bude proveden bezpečnostní a zdravotní řez korun současně s hlubším redukčním řezem koruny s cílem podpory stability korun poškozených v minulosti nevhodným řezem bez následné údržby. Upravena bude podjezdná výška přilehlých komunikací a budou odstraněny části koruny ohrožující drobnou sakrální stavbu mezi ošetřovanými stromy
3. Lípa u rybníka v Hřebečníkách na pozemku p.č. 138 v k.ú. Hřebečníky. Bude proveden zdravotní a bezpečnostní řez, upravena podjezdná výška na komunikacích a odstraněny tři stromy vrůstající do koruny.
4. Lípa v Újezdci na pozemku p.č 461/5v k.ú. Újezdec. Bude proveden zdravotní a bezpečnostní řez s ohledem na zajištění provotní bezpečnosti komunikace, veřejného prostoru, vzdušného vedení EE a sousední hospodářské budovy. Práce jsou spojeny s vypnutím dodávky EE.
5. Lípa u mlýna v Újezdci na pozemku p.č.461/8 v k.ú. Újezdec. Bude proveden víceetážový redukční řez a uloženy bezpečnostní vazby do koruny. Současně bude upraven tvar koruny, proveden zdravotní řez a upravena podchozí a podjezdná výška nad přilehlými komunikacemi. Redukční řez bude zaměřen na zvýšení stability stromu, který je nakloněn nad sousední objekt mlýna.
6. Jasan u kapličky ve Skupé na pozemku p.č. 1253/1. Bude proveden razantní zdravotní a bezpečnostní řez s cílem ochrany drobné sakrální stavby a podpory regenerace koruny jasanu.
7. U všech ošetřených stromů bude provedena likvidace dřevní hmoty.
8. O rozsahu ošetření bude pro jednotlivé stromy, nebo jejich skupiny zpracována stručná závěrečná zpráva. Obsahem zprávy bude mapový podklad s identifikací dřevin, fotodokumentace a jednoduchý popis opatření s perspektivou dalšího vývoje stromu a doporučených opatření. Závěrečná zpráva bude předána ve dvou originálech.
99 000,00
ošetření 9 ks stromů

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace