Domů  /  Zadávací řízení

Výpis systémových zpráv

Název NIPEZ CPV Množství Jednotka Předp. hodnota za jednotku *
Popis Přílohy Identifikace Předp. hodnota za položku *
Parametry
Povýšení infrastruktury VMware a rekonfigurace diskového pole
51612000-5
Instalace a montáž zařízení pro zpracování dat
51612000-5
Instalace a montáž zařízení pro zpracování dat
1,00 ks 167 000,00
Zadavatel požaduje provést rekonfiguraci diskového pole IBM N6040 a posílení jeho redundance, stability a odolnosti proti výpadkům. Rekonfigurace zapojení musí splnit zapojení "Dual Path" v souladu s "MPHA Cabling Reference: An example of Best Practise MHA Cabling", tak aby došlo k oddělení smyček FC a SATA disků. V případě potřeby doplnění komponentů pro splnění výše uvedeného budou komponenty součástí této nabídky dodavatele.
Dalším požadavkem je zlepšení izolace disků tak, aby chyba jednoho neovlinila větší množství ostatních disků - oddělení discovery/management a I/O.
Dále zadavatel požaduje ve vztahu k N6040 optimalizaci RAID grup, zarovnání bloků 5 virtuálních serverů s bloky na diskovém poli.
Dále zadavatel požaduje upgrade firmware diskového pole minimálně na verzi 7.3.6P5.
Dále zadavatel požaduje použití ALUA multipathingu směrem k 5 ESX serverům infrastruktury VMware.
Zadavatel požaduje provést upgrade stávající infrastruktury VMware vSphere na verzi 5 při zachování dosavadních funkcionalit.
Zadavatel požaduje provést upgrade stávající infrastuktury VMware View na verzi 5.1 při zachování všech stávajících funkcionalit.
Zadavatel požaduje provést optimalizaci výkonu přehrávání videa ve formátu DVD prostřednictvím protokolu PCoIP na virtuálních desktopech odstraněním "úzkých míst" (Firewall, switche, terminály Wyse).
167 000,00

* Předpokládané hodnoty jsou uváděny bez DPH.

Kontextová navigace