Domů  /  Zadávací řízení  /  Propagační předměty na…

Výpis systémových zpráv

Propagační předměty na projekty Česko-Sasko - Projekt č. 2: 100253265 - Zlepšení bezpečnosti v českosaském příhraničí (potírání obecných a stěžejních problémů kriminality)

Ze zakázky: Propagační předměty na...
Číslo části: 2
Název části: Projekt č. 2: 100253265 - Zlepšení bezpečnosti v českosaském příhraničí (potírání obecných a stěžejních problémů kriminality)
Popis:
Stav: Zrušeno (Evidence výsledku zadávacího řízení)
VZ: Uzamčena
Předpokládaná hodnota: 57 550,60 Kč bez DPH

Zrušení zadávacího řízení mimo režim ZVZ

Zrušení

Odůvodnění:
Vzhledem k problematickému vývoji veřejné zakázky, došlo, před uzavřením kupní smlouvy ze strany zadavatele veřejné zakázky, k opětovnému posouzení doložené cenové nabídky vítězného účastníka a kontrole grafické vizualizace dílčích propagačních předmětů ve shora zmíněné části. Vítězná cenová nabídka účastníka zadávacího řízení SPEED PRESS Plus, a.s., byla tak před podpisem kupní smlouvy, odeslána k opětovnému posouzení správnosti orgánu Centra pro regionální rozvoj České republiky (dále jen "CRR"). Při kontrole doložené grafické vizualizace dílčích propagačních předmětů, bylo orgánem CRR zjištěno, že vítězná nabídka účastníka zadávacího řízení, je však neúplná, tudíž nelze s tímto účastníkem uzavřít kupní smlouvu. Účastník zadávacího řízení nedoložil grafickou vizualizaci k položce č. 3 - kuličkové pero s LED svítilnou a laserovým ukazovátkem v krabičce, včetně balení. Z tohoto důvodu došlo k znovu usnesení komise, na kterém se všichni její členové shodli, na dožádání účastníka o doložení grafické vizualizace k chybějící položce propagačního předmětu. Účastník grafickou vizualizaci doložil ve stanoveném termínu. Za účelem posouzení grafické vizualizace došlo k opětovnému usnesení se komise. Z grafické vizualizace však nebylo patrné, zda propagační předmět koresponduje se stanovenou technickou specifikací uvedenou v příloze č. 1 - krycí list. Členové komise se jednoznačně shodli na následném telefonickém ověření, ze kterého posléze vyplynulo uvedené: v technické specifikaci byla stanovena bílá barva pera o minimální délce 14 cm, avšak účastník sdělil, že může nabídnou pouze pero v barvě stříbrné a o minimální délce 13 cm. Komise se na základě tohoto sdělení, jednoznačně usnesla, na vyloučení vítězného účastníka veřejné zakázky v této části, neboť nesplnil technickou specifikaci stanovenou zadavatelem veřejné zakázky. Následně došlo k opětovnému jednání členů komise za účelem posouzení grafických vizualizací všech zbylých účastníků, kteří v této části veřejné zakázky, podali cenovou nabídku. Následně byly grafické vizualizace všech těchto účastníků zaslány k opětovnému posouzení orgánu CRR. Při posouzení grafické vizualizace dílčích položek účastníků, došlo ke zjištění, že většina velkých propagačních předmětů byla opatřena zkrácenou verzí grafického loga EU. Tuto skutečnost orgán CRR označil jako rozpor s publicitou grafického manuálu. Z důvodu, že zadavatel veřejné zakázky přesně nespecifikoval rozlišení malých a velkých propagačních předmětů a zároveň z důvodu neposkytnutí podpory ze strany CRR, se komise jednoznačně shodla na zrušení této části veřejné zakázky a jejím opětovném vyhlášení v roce 2018.
Datum a čas zrušení:
04.12.2017 14:36
T40

Oznámení o zrušení zadávacího řízení

ID1049627 odeslaný (bez příloh) zobrazit

metodická nápověda

Kontextová navigace