Domů  /  Zadávací řízení  /  Robotický systém pro extrakci…

Výpis systémových zpráv

Robotický systém pro extrakci nukleových kyselin

Systémové číslo: T002/22/V00058679
Zadavatel: Státní veterinární ústav Praha

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam účastníků zadávacího řízení
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
East Port Praha, s.r.o. 26185423 Ano 718 464,60 869 342,17 28.11.2022 14:52:27
Smlouva s vítězným účastníkem zadávacího řízení
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva East Port Praha, s.r.o. 26185423
Datum uzavření smlouvy 07.12.2022
Celková smluvní cena bez DPH 718 464,60
Celková smluvní cena s DPH 869 342,17
Sazba DPH v % 21,00
DPH 150 877,57
Měna koruna česká
Základní popis plnění
Předmět:
- V rámci zakázky poptáváme dodání a instalaci laboratorního přístroje – robotického systému pro extrakci nukleových kyselin včetně 2 sad kitů s termínem dodání přístroje do 3 týdnů od objednávky.


Položky předmětu:
- Název: Robotický systém pro extrakci nukleových kyselin
- Kód z číselníku NIPEZ: 38434000-6 - Analyzátory
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 38434000-6 - Analyzátory
- Popis: Jedná se o dodávku automatického izolátoru nukleových z tkání, krve, buněk, parafínových bločků, s možností izolace ccfDNA z plazmy o objemu 4 a více ml, automatickým zpracováním 1-16 vzorků v jednom běhu. Přístroj musí být vybaven vyhřívaným elučním panelem pro zvýšení výtěžku a softwarově integrovaným fluorimetrem pro kvantifikaci nukleových kyselin (data o purifikaci a kvantifikaci v jednom reportu). Přístroj musí umět pracovat s nízkým elučním objemem (LEV) pro zpracování vzorků umožňující maximální koncentraci NK, eluční objem musí být ale flexibilní a individuálně nastavitelný. Separace musí probíhat na principu lýzi vzorku a vazby nukleových kyselin na paramagnetické partikule (bez přenosu tekuté složky v průběhu izolace), izolační protokoly musí být součástí dodávky, reagencie musí být dodávány v přednaplněných reagenčních kazetách, kdy dva druhy kazet musí být součástí cenové nabídky a dodány spolu s přístrojem (1x Blood DNA Kit a 1x Whole Blood DNA Kit). Aktualizace software a firmware musí být zdarma, přístroj musí být LIMS kompatibilní. Termín dodání musí být max. 3 týdny od objednání a záruka min 24 měsíců. Doba expirace dodaných kitů musí být min 12 měsíců. V případě poruchy vyžadujeme servis do 2 pracovních dnů a v případě nutné opravy pak realizaci opravy včetně dodávky náhradních dílů do 14 dnů od nahlášení. Nabídnutý laboratorní přístroj může být např. Maxwell RSC Instrument včetně RSC Blood DNA kit a RSC Whole Blood DNA kit, nebo přístroj s lepšími technickými parametry.

Nabídková cena bude tvořena cenou laboratorního přístroje a cenou dvou požadovaných kitů, cena musí být konečná se započítáním všech nákladů (na dopravu, instalaci, zaškolení obsluhy, balné atd).

Součástí podané nabídky k VZ musí být vypracovaná cenová nabídka s uvedením přesného názvu laboratorního přístroje s dodaním produktového listu, dále názvu sady kitů, jejich specifikací a s přiložením produktových listů. Cenová nabídka musí být v členění ceny bez DPH, výši DPH a ceny včetně DPH, s uvedením termínu možného dodání a délky záruční doby. Laboratorní přístroj může být objednán i jen na základě objednávky, není nutné přikládat kupní smlouvu.

Zadavatel si vyhrazuje právo objednat laboratorní přístroj pouze u takového dodavatele, který podal nejnižší cenovou nabídku při dodržení požadované specifikace přístroje.

Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit VZ bez udání důvodu.

Zadavatel s ohledem na povahu a smysl veřejné zakázky neidentifikoval možnosti uplatnění zásad odpovědného veřejného zadávání, v souladu s § 6 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, které by zároveň splnily principy 3E (účelnosti, efektivnosti a hospodárnosti) podle zák. č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole.

- Parametry:
- Identifikace:
- Množství: 1
- Měrná jednotka: ks


Místo plnění veřejné zakázky Sídlištní 136/24, Praha
Ulice: Sídlištní 136/24
Obec: 16503 Praha
Stát: Česká republika - CZE
Region: Hlavní město Praha (CZ010)
Popis doby plnění Dodání systému do 3 týdnů od objednání
Smlouva Objednávka , Zveřejnění v registru smluv

metodická nápověda

Kontextová navigace