Domů  /  Zadávací řízení  /  Revitalizace a rekonstrukce…

Výpis systémových zpráv

Revitalizace a rekonstrukce nádrží v PP Stonáč

Systémové číslo: T002/18/V00056153
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Stavební práce
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Realizace zakázky bude probíhat dle aktualizované dokumentace ke stavebnímu povolení stavby „Revitalizace a rekonstrukce nádrží v PP Stonáč“, zpracované Ing. Čestmírem Krkoškou, Sweco Hydroprojekt a.s. Divize Morava, pracoviště Ostrava (dále jen PD).

Účelem stavby je revitalizace a rekonstrukce stávajících vodních nádrží v Přírodní památce Stonáč na k.ú. Bílany. Přírodní památka je zbytkem původních slepých ramen řeky Moravy, tzv. hanáckých tůní. Jedná se o obnovu původního stavu, v současné době nejsou nádrže schopny zadržet vodu a nejsou schopny plnit svoji funkci.
Projekt zahrnu je technickou a biologickou část. Obsahem technické části je zvýšení retence vody na lokalitě a to obnovou stávajících hrází, odtěžením sedimentů a prohloubením (obnovením) tradičních hanáckých tůní. Biologická část zahrnuje pouze zřízení a následné odstranění ochrany stromů, odborné ošetření poškozených stromů, biologický doprůzkum a transfer živočichů do vhodného biotopu.
Ve smyslu vodoprávním se jedná o obnovu technických prvků vodních nádrží, které zde existovaly již před rokem 1950 a jejichž stav vyžaduje generální opravu a rekonstrukci. Oprava a rekonstrukce bude provedena v původním rozsahu, tj. oproti původnímu stavu se nemění tvar, kapacita, nivelata a další parametry vodního díla.

"Projekt je spolufinancován Evropskou unií - Evropským fondem pro regionální rozvoj v rámci Operačního programu Životní prostředí."
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 2 947 752,00 bez DPH
Předpokládaná hodnota včetně provize bez DPH 2 947 752,00
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace