Domů  /  Zadávací řízení  /  Zpracování odborných podkladů…

Výpis systémových zpráv

Zpracování odborných podkladů pro území přírodních rezervací Příhrazské skály a Údolí Plakánek

Systémové číslo: T002/17/V00053126
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Vyhotovení podkladů pro stanovení střednědobé strategie péče o lesní ekosystémy v PR Příhrazské skály (o rozloze PR 519 ha) a v PR Údolí Plakánek (o rozloze PR 90 ha) s cílem postupného zavedení jemnějších způsobů hospodaření a ve vhodných částech území ve středně až dlouhodobém časovém horizontu postupný přechod k samovolnému vývojí lesních ekosystémů. V rámci plnění zakázky provést analýzu růstových poměrů, podrobnou analýzu druhové a věkové skladby lesních porostů s ohledem na významný rozsah těžeb v průběhu uplynulých decénií a formulovat obecné zásady péče o lesní ekosystémy podle souboru lesních typů.

V PR Údolí Plakánek budou dále vyhotoveny podklady pro stanovení střednědobé strategie péče o mokřadní a lužní ekosystémy. V rámci plnění zakázky provést analýzu mokřadních biotopů, údolních luhů a makrofytní vegetace.

Výstupem bude závěrečná zpráva pro území PR Příhrazské skály a závěrečná zpráva pro území PR Údolí Plakánek. Finální verze obou závěrečných zpráv budou předány v listinné podobě a na datovém nosiči CD nejpozději do 31.10.2017.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace