Domů  /  Zadávací řízení  /  Servis aktivních prvků pro…

Výpis systémových zpráv

Servis aktivních prvků pro objekty FÚ pro Moravskoslezský kraj a FÚ pro Olomoucký kraj pro období 2017-2018

Systémové číslo: T002/17/V00051921
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Roční servis aktivních CISCO prvků a CISCO IP telefonie pro objekty FÚ pro Moravskoslezský kraj a FÚ pro Olomoucký kraj a jim podřízená územní pracoviště na období 1.6.2017-31.5.2018. Specifikace prvků Cisco dle lokalit s požadovanou úrovní servisu je v přiloženém souboru Seznam_servis_HW.docx.
Způsob placení servisu požadujeme v pravidelných měsíčních platbách v délce 12 měsíců se splatností 30 dnů od prokazatelného doručení faktury. V ceně servisu požadujeme zahrnout cenu za HotLine a HelpDesk, aktualizace firmware, servisní pohotovost techniků a cenu náhradních dílů.
Servisem se rozumí zajištění bezporuchového provozu aktivních prvků dle přiloženého souboru Seznam_servis_HW.docx a souvisejících zařízení.
Doba odstranění závady od nahlášení poruchy nesmí překročit u aktivního prvku MCS7816I5-K9-CMD2 (call manager) 8 hodin, u aktivních prvků C45xx 8 hodin, u ostatních prvků 48 hodin.
V rámci služby HW servisní podpory bude v požadovaných parametrech nové zařízení doručeno na požadované místo určení (místo instalace zařízení), kde bude pověřeným technikem dodavatele v jeho plné odpovědnosti nainstalováno a předáno do plného provozu technickému personálu zákazníka. Vadný díl se nahrazuje zařízením stejné nebo vyšší řady, které splňuje bezezbytku požadovanou funkčnost a výkon.
V rámci servisu bude poskytována i služba instalace software update.
Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit a nerealizovat tuto zakázku i bez udání důvodu.
Dodavatel akceptuje případné zveřejnění smlouvy na profilu zadavatele či v jiném povinném veřejném rejstříku smluv.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace