Domů  /  Zadávací řízení  /  Mycí, čistící a jiný…

Výpis systémových zpráv

Mycí, čistící a jiný drogistický materiál

Systémové číslo: T002/17/V00050454
Zadavatel: Česká republika - Krajské...
Evidenční čísla zadavatele: KRPU-48761/ČJ-2017-0400VZ

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka mycího, čistícího a drogistického materiálu za účelem zajištění chodu rekreačních zařízení Krajského ředitelství policie Ústeckého kraje.
Bližší informace o veřejné zakázce naleznete v příloze č. 1 - další podmínky k výzvě pro podání nabídky.

Účastník je povinen ve své cenové nabídce doložit:
1. Prostou kopii živnostenského listu, případně prostý výpis z obchodního rejstříku, kde předmět podnikání musí souhlasit s předmětem veřejné zakázky.
2. Vyplněný krycí list ve všech položkách určených k vyplnění, který je přílohou č. 2 této výzvy. Ocenění položky zápisem "0,- Kč" a neuvedení bližší specifikace nabízené materiálu, je považováno za její nevyplnění. Měrná jednotka a množství jsou neměnné, kromě položky č. 6 uvedené v krycím listě. Krycí list musí být rovněž podepsán osobou oprávněnou jednat jménem účastníka.
3. Vyplněný návrh kupní smlouvy, podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem účastníka.

Místem plnění veřejné zakázky je Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje, Petrovická 172, 403 40 Ústí nad Labem. Zboží bude na adresu kupujícího dodáno jednorázově a to nejpozději do 28. dubna 2017.

Prodávající se dále zavazuje informovat o termínu dodání zboží nejméně 2 pracovní dny osobu zodpovědnou za převzetí zboží.

Pokud jsou ve výzvě k podání nabídky uvedeny odkazy na určité výrobky, jedná se pouze o vymezení očekávaných standardů použitých výrobků a materiálů. Zadavatel jednoznačně deklaruje, že umožní pro plnění veřejné zakázky nabídku i jiných rovnocenných řešení a materiálů v souladu s ustanovením § 89odst. 6 ZZVZ, pokud je dodavatel nabídne a pokud splní požadavky zadavatele na jejich požadovanou kvalitu.

Prodávající je dále povinen u zboží, které je klasifikováno jako nebezpečné látky a přípravky dle platných zákonů a směrnic (chemické a biologické), doložit bezpečnostní listy na všechno toto zboží v dodávce. Bezpečnostní listy budou prodávajícím dodány v listinné podobě či na CD/DVD nosiči a to společně se zbožím na adresu prodávajícího.

Zadavatel veřejné zakázky neumožňuje rozdělení veřejné zakázky.

Účastník podáním nabídky stvrzuje, že předmět veřejné zakázky, splňuje zadavatelem stanovenou technickou specifikaci.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace