Domů  /  Zadávací řízení  /  Orientační testy na…

Výpis systémových zpráv

Orientační testy na zjišťování omamných a psychotropních látek

Systémové číslo: T002/17/V00050452
Zadavatel: Generální ředitelství cel

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam účastníků zadávacího řízení
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
LT SEZAM s.r.o. 27258122 Ano 20 000,30 24 200,36 24.03.2017 09:21:29
Smlouva s vítězným účastníkem zadávacího řízení
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva LT SEZAM s.r.o. 27258122
Odůvodnění na výběr dodavatelů/e Jediná podaná nabídka.
Datum uzavření smlouvy 04.05.2017
Celková smluvní cena bez DPH 1 999 999,00
Celková smluvní cena s DPH 2 419 998,79
Sazba DPH v % 21,00
DPH 419 999,79
Měna koruna česká
Základní popis plnění
Předmět:
- Orientační testy na zjišťování omamných a psychotropních látek ze slin, potu nebo povrchů.


Položky předmětu:
- Název: Testy pro detekci drog - typ A
- Kód z číselníku NIPEZ: 38544000-0 - Přístroj pro detekci drog
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 38544000-0 - Přístroj pro detekci drog
- Popis: Testy OPL musí umožňovat jednoduchý a rychlý odběr vzorku (odběr do cca 10 sekund) i jeho vyhodnocení přímo v terénu bez dalších přídavných zařízení. Vyhodnocení testu OPL musí být jednoduché, spolehlivé a s jednoznačným výsledkem. Testy OPL musí být snadno přenosné - malé rozměry, cca 21 x 6 x 1 cm. Je-li pro vyhodnocení testu OPL potřebné příslušné činidlo (kapalina atp.), musí být součástí každého testu. Obal testu musí být z kvalitního materiálu s trvanlivým potiskem, na kterém jsou čitelně vyznačena základní data - na které druhy OPL látek test reaguje a označení doby použitelnosti (expirační doba). Potisk obalu musí být odolný bez možnosti jeho snadného odstranění, např. otěrem suchou nebo vlhkou dlaní nesmí dojít k setření údajů potisku. Minimální pracovní rozsah teplot pro použití od + 5°C do + 40°C. Výsledek testu OPL se požaduje do 8 minut. Odečtení výsledku se požaduje přímo na testu OPL, bez dalších „pomocných“ přístrojů (čtečky atp.). Výsledek testu OPL musí být jednoznačný (tj. POZITIVNÍ - NEGATIVNÍ - NEPLATNÝ). Vzhledem k často velmi nepříznivým podmínkám pro samotný odběr a další manipulaci s odebranými biologickými vzorky je nutné, aby použití testu bylo co nejjednodušší, hygienicky bezpečné a s minimální možností znehodnocení odebraného biologického vzorku pro další vyhodnocení v laboratoři. Z tohoto důvodu jsou požadovány testy OPL, u kterých není pro vyhodnocení výsledků v průběhu testování potřeba manipulace s odebraným biologickým vzorkem ve formě překapávání odebraného biologického vzorku kapátkem. Množství biologického materiálu potřebného k testování nesmí být více než 15 mikrolitrů. Součástí testu musí být návod v českém jazyce. Požadovány jsou dodávky testů OPL na látky, specifikované v příloze této veřejné zakázky (tabulka požadovaných druhů testů). Uchazeč doplní pouze číselné hodnoty (cena/ks bez DPH a včetně DPH) v prázdných kolonkách ve sloupci C a D. Kolonky musí být vyplněny všechny.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství:
- Měrná jednotka:
- Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:


- Název: Testy pro detekci drog
- Kód z číselníku NIPEZ: 38544000-0 - Přístroj pro detekci drog
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 38544000-0 - Přístroj pro detekci drog
- Popis: Ubrousky pro orientační detekci přítomnosti kokainu, které reagují i na stopové množství kokainu s okamžitým výsledkem. Pozitivním výsledkem detekce bude modré zabarvení ubrousku. Rozměry ubrousku po rozložení by měly být cca 12,5 x 15 cm. Ubrousky musí být neprodyšně uzavřeny v sáčku. Uchazeč doplní v tabulce požadovaných druhů testů pouze číselnou hodnotu (cena/ks bez DPH a včetně DPH) v prázdných kolonkách ve sloupci C a D. Kolonky musí být vyplněny všechny.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství:
- Měrná jednotka:
- Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:


- Název: Testy pro detekci drog - typ B
- Kód z číselníku NIPEZ: 38544000-0 - Přístroj pro detekci drog
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 38544000-0 - Přístroj pro detekci drog
- Popis: Orientační testy pro identifikaci omamných a psychotropních látek z pevných látek, tekutin a rostlinného původu. Testy OPL musí umožňovat jednoduché a rychlé testování i jeho vyhodnocení přímo v terénu bez dalších přídavných zařízení. Testy musí umožňovat během několika minut provést v terénu orientační identifikaci podezřelé látky. Testy musí tvořit ucelenou řadu, aby bylo možno vylučovací metodou, pomocí kolorimetrie, určit zkoumanou látku. Při vyhodnocení musí být manipulace s testy jednoduchá (co nejmenší počet pomocných úkonů) a zcela bezpečná. Jednotlivá činidla budou zatavena ve skleněných ampulích, každá z ampulí bude uložena v trubičce z umělé hmoty. Ampule budou vloženy do silnostěnných plastových sáčků, které umožní rozdrcení ampulí při testování zkoumané látky a také zamezí možnému poranění od rozbité skleněné ampule. Sáček bude uzavřen pevnou svorkou, která umožní jednoduché otevření sáčku (pro vložení testované látky) a následné uzavření sáčku. Na každém sáčku bude vyznačen název OPL látky, pro jejíž testování je test určen, a barva, která se při pozitivním testování uvnitř sáčku objeví. V každém balení bude vložen podrobný návod k použití v českém jazyce a pomůcka na nabírání testované látky. Rozměr jednotlivých testů OPL (sáčků) nesmí přesáhnout šířku 40 mm. Ostatní rozměry sáčku: délka do 70 mm, tloušťka do 10 mm. Požadovány jsou dodávky testů OPL na látky, specifikované v příloze této veřejné zakázky (tabulka požadovaných druhů testů). Uchazeč doplní pouze číselné hodnoty (cena/ks bez DPH a včetně DPH) v prázdných kolonkách ve sloupci C a D. Kolonky musí být vyplněny všechny.
- Parametry:
- Identifikace:
- Množství:
- Měrná jednotka:
- Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:


Místo plnění veřejné zakázky Budějovická 1387/7, Praha 4 - Michle
Ulice: Budějovická 1387/7
Obec: 140 96 Praha 4 - Michle
Stát: Česká republika - CZE
Region: Hlavní město Praha (CZ010)
Popis doby plnění Do vyčerpání finančního limitu.
Smlouva Kupní smlouva

metodická nápověda

Kontextová navigace