Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění tvorby automaticky…

Výpis systémových zpráv

Zajištění tvorby automaticky generovaných dokumentů ve specifikaci PDF/A

Systémové číslo: T002/17/V00050334
Zadavatel: ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění této veřejné zakázky malého rozsahu je úprava Evidenčního systému pro zajištění tvorby automaticky generovaných dokumentů ve specifikaci PDF/A.
Bude provedena úprava procesu hromadného generování textových dokumentů odcházejících do elektronického systému datových schránek ve formátu „Portable Document Format for the Long-term Archiving (PDF/A, ISO 19005)“, včetně úpravy programu pro zajištění hromadného vytvoření a distribuci PDF formulářů na lokální stanici. Soubory PDF, které jsou vkládány jako příloha datové zprávy, určené k odeslání do ISDS budou splňovat pravidla pro dlouhodobou archivaci dle specifikace formátu PDF/A-1b., to je ve tvaru strojově čitelného textu s vrstvou určenou pro dlouhodobou archivaci. Podmínkou pro dosažení požadovaného stavu je přechod na aktuální verzi komponenty iText včetně takto vynuceného přechodu na novou verzi java. Úpravy budou provedeny pro prostředí db Ora12cR2, standard edition.

Podrobnější specifikace vymezení předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 Závazný návrh smlouvy.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 489 720,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace