Domů  /  Zadávací řízení  /  Oprava výpustního zařízení…

Výpis systémových zpráv

Oprava výpustního zařízení Seidlův rybník

Systémové číslo: T002/16/V00044377
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem plnění je zhotovení dokumentace pro stavební povolení pro akci „Oprava výpustního zařízení Seidlův rybník“. Jedná se o zpracování projektové dokumentace do stupně pro provedení stavby dle vyhlášky č. 499/2006 Sb. v platném znění včetně grafických příloh, fotodokumentace, související inženýrské činnosti, naceněného soupisu prací pro provedení stavby a slepého soupisu prací/výkazu výměr pro výběr zhotovitele stavby (dle vyhlášky č. 230/2012 Sb. v platném znění), návrh řešení včetně detailního technologického postupu a zajištění nezbytných průzkumů, mezi které se řadí průzkum štoly a její konstrukce, celkové zhodnocení stávající stavu výpustního zařízení včetně dokumentace a dále vhodnou variantou zajištění portálu štoly odpadního potrubí včetně zajištění proti neoprávněnému vstupu do štoly. PD bude řešit obsahovat zajištění výměny potrubí v přístupné části štoly v dostatečné kapacitě, (v úrovni cca 2/3 části štoly ze strany vzdušné strany hráze je betonová štola uzavřena a dále nepřístupná), částečnou výměnu potrubí ve zpřístupněné části štoly až po betonový uzávěr s důrazem na upevnění např. manžetou a výměnu systému ovládání, se zabudováním 3 uzávěrů – ovládacího, bezpečnostního a revizního. V rámci dokumentace bude též oprava přístupné části štoly, oprava vstupního portálu vč. instalace mříže pro zamezení vstupu a návrh probírky dřevin rostoucích nad štolou (potrubím) jako prevence dalšího možného poškození stavby.
Veškerá dokumentace (text i výkresy) budou dostupné v editovatelných formátech.
Veškeré dokumentace budou zpracovány v souladu s Plánem péče o NPR Božídarské rašeliniště pro období 2013 – 2020 a investičním záměrem.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 300 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace