Domů  /  Zadávací řízení  /  Provádění pravidelných…

Výpis systémových zpráv

Provádění pravidelných kontrol a servisu systému elektrické požární signalizace (EPS), v objektech Národního bezpečnostního úřadu v Praze a v Brně.

Systémové číslo: T002/16/P00040031
Zadavatel: NÁRODNÍ BEZPEČNOSTNÍ ÚŘAD

Specifikace průzkumu trhu

Stanovení předmětu průzkumu trhu

Stručný popis: Zajištění kompletního provádění pravidelných prohlídek zařízení při provozu, zkoušek činností, revizí, údržby a oprav včetně případných souvisejících stavebních prací systému EPS. Systémy EPS jsou tvořeny komponenty ESSER od společnosti Honeywell.
Položky předmětu průzkumu trhu: Elektrická požární signalizace (EPS)
Název: Elektrická požární signalizace (EPS)
Kód z číselníku NIPEZ: 79711000-1 - Monitorovací služby pro poplašná zařízení
Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 79711000-1 - Monitorovací poplašná zařízení
Popis: Popis:
Stávající systém EPS je založen na technologii ESSER od společnosti Honeywell. Komponenty jsou rozepsány v příloze. Realizátor musí zajistit kompletní provádění pravidelných prohlídek zařízení při provozu, zkoušek činností, revizí, údržby a oprav včetně případných souvisejících stavebních prací v objektech NBÚ v Praze na adrese Na Popelce 2/16, Praha 5 – Smíchov a v Brně na adrese Mučednická 1125/31, Brno – Žabovřesky.

Požadavky:
provádění pravidelných prohlídek zařízení při provozu, zkoušek činností, revizí, údržby a oprav včetně případných souvisejících stavebních prací podle platných právních a technických předpisů, pokynů výrobce a příslušné projektové dokumentace, tak aby zadavatel mohl spolehlivě příslušné systémy provozovat a obsluhovat v plném rozsahu;
doložení dokladu vystaveného na jméno realizátora potvrzujícího způsobilost a i oprávnění servisovat a instalovat systém - certifikát od společnosti Honeywell nebo od společnosti, která má toto oprávnění vydávat. Platnost tohoto dokladu vedeného na realizátora je požadována po celou dobu platnosti smlouvy;
dodržování termínů pravidelných kontrol, zkoušek a revizí dle vyhlášky MV 246/2001 Sb., ČSN 34 2710-Z1, ČSN 73 0875 a norem souvisejících a převzetí zodpovědnosti za řádné provedení kontrol systému a za řádné provedení sjednaného rozsahu díla;
garance započetí prací k odstranění běžné závady do 48 hodin od jejího ohlášení.
materiál nutný k provedení prací bude dodáván za ceny v místě obvyklé, zadavatel si vyhrazuje právo požadovat provedení práce s materiálem jím dodaným.

V rámci průzkumu trhu dále požadujeme:
předložení návrhu časové náročnosti pravidelných prohlídek zařízení při provozu, zkoušek činností a revizí rozděleného podle objektů:
1) NBÚ Praha – objekt A;
2) NBÚ Praha – objekt B + C;
3) NBÚ Brno.

Výčet a cenu (bez DPH a včetně DPH) prohlídek zařízení při provozu, zkoušek činností a revizí u všech objektů NBÚ v souhrnu;
Výčet a cenu (bez DPH a včetně DPH) prohlídek zařízení při provozu, zkoušek činností a revizí u jednotlivých objektů NBÚ:
1) NBÚ Praha – budova A
2) NBÚ Praha – budova B + C (společná ústředna)
3) NBÚ Brno

Uvedení hodinových sazeb (bez DPH a včetně DPH) za jednoho pracovníka v rámci oprav a úprav včetně dopravy rozdělené na montážní/programovací práce a dále rozdělenou dle objektů:
1) Montážní práce (Hardware):
a) NBÚ Praha – objekt A + B + C
b) NBÚ Brno
2) Programovací práce (Software):
a) NBÚ Praha – objekt A + B + C
b) NBÚ Brno
Přílohy:
Identifikace:
Množství:
Měrná jednotka:
Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:

Předpokládaná hodnota průzkumu trhu

Předpokládaná hodnota:
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť: Ne
Měna: koruna česká
Nezveřejňovat předpokladanú hodnotu: Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace