Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění likvidace invazních…

Výpis systémových zpráv

Zajištění likvidace invazních rostlin na nepronajatých pozemcích ve vlastnictví ČR s právem hospodaření pro SPÚ, včetně následné péče a v návaznosti na ukončené projekty na území KV kraje

Systémové číslo: T002/16/V00038774
Zadavatel: Státní pozemkový úřad

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření rámcové smlouvy

Specifikace výsledné rámcové smlouvy

Specifikace rámcové smlouvy RS s jedním uchazečem

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem VZMR je sjednání podmínek k zajištění údržby pozemků ve vlastnictví ČR, se kterými je příslušný hospodařit SPÚ na území Karlovarského kraje dle jednotlivých požadavků zadavatele, které budou zadávány po dobu platnosti rámcové smlouvy. Vyhlašovaná veřejná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. § 12 odst. 3 ZVZ. Tato veřejná zakázka je zadávána mimo rámec zákona v souladu s ust. § 18 odst. 5 ZVZ podle zásad § 6 ZVZ.Jedná se především o služby:
- v oblasti č. 1 - likvidace vybraných invazních rostlin - bolševníku velkolepého, křídlatky a netýkavky žláznaté včetně následné péče o lokality v ploše výskytu cca 48 ha, které byly součástí projektů " Omezení výskytu invazních druhů v povodí Huťského potoka a říčky Tiché, " Omezení výskytu invazních druhů v povodí Kosího potoka a " Omezení výskytu invazních rostlin v Karlovarském kraji" na pozemcích v KV kraji.
- v oblasti č. 2 o mechanickou likvidaci bolševníku velkolepého dle aktuálních potře zadavatele. Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření Rámcové smlouvy s jedním dodavatelem ve smyslu ustanovení § 92 odst. 1 zákona o veřejných zakázkách.
Vše za podmínek uvedených v rámcové smlouvě, která je přílohou č. 4 této výzvy.
Přístup přes pozemky jiných vlastníků zajišťuje zhotovitel.
Práce budou provedeny v požadované kvalitě, a v souladu se všemi platnými zákonnými normami a závaznými vyhláškami, včetně zákona o odpadech.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam
Dělení na části Ne

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 1 500 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace