Domů  /  Zadávací řízení  /  SPRÁVA AGEND EU

Výpis systémových zpráv

SPRÁVA AGEND EU

Systémové číslo: T002/15/P00031110
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Specifikace průzkumu trhu

Stanovení předmětu průzkumu trhu

Stručný popis: Správa agend EU (dále jen "SA EU") je interní systém Ministerstva zemědělství, který slouží k centrální evidenci a archivaci všech podkladových dokumentů vztahující se k jednání v pracovních orgánech EU. SA EU podporuje proces vypracování a schvalování instrukcí, pozic a stanovisek České republiky pro jednání orgánů EU o otázkách týkajících se zemědělství, i zpracování a ukládání zpráv a výsledků z těchto jednání. Umožňuje mimo jiné i plnotextové vyhledávání v podkladech a vygenerovaných dokumentech a rozesílání e-mailů.
Položky předmětu průzkumu trhu: Aplikace správy agend EU
Název: Aplikace správy agend EU
Kód z číselníku NIPEZ: 48100000-9 - Balík programů určený pro specifické odvětví
Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 48100000-9 - Balík programů určený pro specifické odvětví
Popis: Hlavním účelem SA UE je jak centralizace podkladů pro jednání orgánů EU o otázkách týkajících se zemědělství, tak i zajištění včasného vyhotovení potřebných dokumentů včetně jejich jednotného grafického a tematického vzhledu. Za tímto účelem je oprávněným uživatelům umožněn přístup ke všem potřebným informacím a dokumentů. Finálním produktem jsou generované dokumenty ve formátu PDF.
V současné době je SA EU využívána uzavřenou skupinou cca 250 uživatelů z řad pracovníků MZe a přímo řízených organizací rezortu zemědělství, expertními pracovníky a pracovníky Stálého zastoupení ČR v EU. SA EU má rovněž meziresortní přesah (propojení systému s aplikací DAP Úřadu vlády).Po obdržení pozvánky pro jednání pracovního orgánu EU koordinátor založí dané jednání v systému SA EU. K tomuto jednání automaticky generovaným avízem zašle expertům, nominovaným pro daný pracovní orgán, žádost o zpracování stanoviska. Na základě této žádosti expert připraví stanovisko resortu ke všem bodům jednání do aktuálního formuláře SA EI. Toto stanovisko je následně schvalováno prezenčně na jednání resortní koordinační skupiny MZe (dále jen" RKS"), případně automaticky prostřednictvím systému odesláno ke schválení členům RKS v rámci tzv. tiché procedury. Podkladové materiály pro jednání RKS jsou rovněž archivovány v SA EU.

Správa agend EU je webová aplikace vyvinutá v PHP s periodicky\ spouštěnou dávkovou částí. Aplikace je integrována do interního i externího portálu EU. Autentizace a autorizace uživatelů je zajištěně prostřednictvím LDAP. Data a dokumenty jsou ukládány v databázi Oracle 11g.
Přílohy:
Identifikace:
Množství:
Měrná jednotka:
Předpokládaná hodnota za 1 měrnou jednotku položky:

Předpokládaná hodnota průzkumu trhu

Předpokládaná hodnota:
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť: Ne
Měna: koruna česká
Nezveřejňovat předpokladanú hodnotu: Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace