Domů  /  Zadávací řízení  /  Následná péče o výsadby…

Výpis systémových zpráv

Následná péče o výsadby stromků v CHKO Labské pískovce

Systémové číslo: T002/15/V00030649
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Veselé: Výsadby podél silnice z Veselého do Jánské z roku 2013: 7 ks jabloní na výměnu, úvazek, individuální ochrany původní. 4 nové drátěné ochrany na celou výšku kmínku (místo ukradených pantanetů).
Ořez ulomených větví u 10 ks starých jabloní společně s ořezem kmenových výmladků.
Loňské výsadby kolem cesty k nádraží u Veselého - výměna 3 ks jabloní, úvazky, ochrany a kůly zůstaly. Doplnit 3x pletivo, úvazky. Všechny vysazené stromy nátěr morsuvinem -dole kořenový krček na výšku 15 cm + nad ochranou. Celkem se jedná o 76 ks ovocných dřevin.
Markvatice: výměna dvou uschlých jabloní, 1x prořez větví stínícího stromu, udržovací řez 15 ks starších jabloní včetně odstranění kmenových výmladků. Dosadba 2 ks třešně do třešňové aleje, ochrana, kůly původní.
Lipová alej u Bynovce: výměna 3 ks lip (OK 10 – 12 cm s balem), trojnožka původní, u všech lip v aleji (84 ks) odstranění starých ochran a úvazků, nátěr Morsuvinem, ponechat jeden kůl u stromku a krytí kmínku cca 20 cm na výšku proti seknutí křoviňákem.
Výsadby lip kolem silnice z Jánské do Kamenice: 1 ks doplnit (OK 10 - 12 cm, bal), individuální ochrana ponechána, 6 ks nátěr morsuvinem celý kmen.
Srbská Kamenice: remízek západní okraj obce, výsadba 4 ks jabloní za uschlé, úvazek, ochrana původní, 1 ks pantanetu doplnit, výměna 2 ks ovocných stromů u PR Za Pilou a 2 ks v poli za ovocných sadem (jablka, švestky, třešně), nátěr morsuvinem celkem 28 ks.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 59 090,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání Evidence výsledků VZ zadané na základě vyjímky

metodická nápověda

Kontextová navigace