Domů  /  Zadávací řízení  /  Usměrnění návštěvnosti ve…

Výpis systémových zpráv

Usměrnění návštěvnosti ve vztahu k památnému stromu Žižkův dub.

Systémové číslo: T002/12/V00001992
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Jedná se usměrnění návštěvnosti ve vztahu k památnému stromu Žižkův duv rostoucí na pozemkové parcele č. 445 KN v katastrálním území Podhradí v Železných horách.
Technologie záměru:
Bude zhotoveno oplocení okolo stromu (tradiční plaňkový plot), výška oplocení 130 cm, oplocení bude vzdáleno od stávajícího domu min. 2 metry.
Dále bude provedena instalace kamenné cesty, tato cesta bude umístěna dle projektu, kerý bude přílohou smlouvy o dílo. Cesta bude složena z větších kamenů tloušťky 10 až 25 cm, kameny budou místní provenience a budou uloženy do štěrkového lože po odebrání odebrání svrchního travnatého koberce.
Dále budou zhotoveny kamenné schody, které budou vzdáleny min 2 m od svislice protažené z kratší strany domu dle zákresu , kreý bude přílohou smlouvy. Schody budou položeny na sucho, šířka schodů mezi schodnicemi bude min 100 cm. U schodů bude zhotoveno jednostranné zábradlí.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 99 500,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace