Domů  /  Zadávací řízení  /  Posílení návštěvnické…

Výpis systémových zpráv

Posílení návštěvnické infrastruktury v CHKO České středohoří - NI_78 a NI_79 - 2

Systémové číslo: T002/15/V00028866
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis NI_78 Oprava 1 ks informačního stojanu typu STANDART + instalace a výroba desky s grafikou o šířce 120 cm a výšce 80 cm dle dodaného grafického návrhu v k. ú. Sebuzín, p.p. č. 1287/1. Oprava informačního stojanu v sobě zahrnuje ošetření kotevních prvků ochranným nátěrem hnědé barvy a oprava ukotvení v zemi (suchá betonová směs, cement). Připevnění desek s grafikou na infostojan bude pomocí lišt a samolepící pásky.
NI_79 Výroba a instalace dřevěných palisád. Každá palisáda bude z jiného druhu stromu s infotabulkou názvu stromu. Kmeny budou mít v průměru cca 30 cm, délka celé palisády i se zapuštěním do země bude kolem 2 m. Počet kmenů min 8 kusů. Pro ukotvení v zemi bude použita suchá betonová směs, cement. Výroba 1 ks dřevěné lavičky + ukotvení dle přílohy č.1. Dřevěné palisády a dřevěná lavička se budou nacházet v k. ú. Malé Žernoseky, p. p. č. 1333. Výroba náhradních dřevěných částí (bubínků) k tabuli všeobecné informace v k. ú. Lhotka nad Labem, p.p.č. 510 (viz. přílohač. 2) + výroba polepů s potiskem na dřevěné části dle dodaného grafického manuálu. Další součástí díla je doprava všech částí instalovaných objektů do místa instalace. Jen dřevěné části k tabuli všeobecné informace v k. ú. Lhotka nad Labem, p. p. č. 510 budou dodány na adresu: AOPK ČR, RP Ústecko, Správa CHKO České středohoří, Michalská 260/14, 412 01 Litoměřice.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 50 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace