Domů  /  Zadávací řízení  /  Písečný rybník, rekonstrukce…

Výpis systémových zpráv

Písečný rybník, rekonstrukce výpustního zařízení - TDI

Systémové číslo: T002/15/V00026777
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové smlouvy Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem zakázky je výkon technického dozoru investora (dále též „TDI“) nad prováděním stavby „Písečný rybník - rekonstrukce výpustního zařízení“ na p. č. 5227, 5194, 5169, 5182 v k. ú. Milotice u Kyjova, kraj Jihomoravský, okres Brno – venkov. Realizace zakázky bude probíhat v rozsahu dle projektové dokumentace k provedení stavby „Písečný rybník – rekonstrukce výpustného zařízení“ zpracované Ing. Františkem Marciánem, březen 2014 (dále PD) a souhlasem s provedením stavby.
Popis prací: Činnost TDI, výkon činnosti bude prováděn v souladu se zákonem č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) ve znění pozdějších předpisů, a začíná předáním staveniště zhotoviteli stavby a probíhá po celou dobu realizace stavby. TDI zajišťuje kontrolní dny a běžnou kontrolu i mimo tyto dny. Na závěr zajistí převzetí dokončeného díla od zhotovitele stavby včetně patřičných dokladů a zajistí úspěšnou kolaudaci, respektive závěrečnou kontrolní prohlídku stavby od stavebního úřadu. V rámci realizace stavby bude provedena oprava výpustného zařízení Písečného rybníka, rekonstrukce loviště, úprava hrází v okolí výpusti a osazení bezpečnostních prvků na konstrukce v PR Písečný rybník. Vzhledem k výskytu chráněných fenoménů, dojde k realizaci záměru v podzimních měsících ihned po vypuštění rybníka a před zámrzem bude rybník opět napuštěn, veškeré vytěžené dřevo bude použito na vybudování biotechnických objektů. Celková cena realizace díla je 2,15 mil Kč.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace