Domů  /  Zadávací řízení  /  Série seminářů a polních dnů…

Výpis systémových zpráv

Série seminářů a polních dnů pro ekologické i konvenční zemědělce s cílem přenosu poznatků v moderních bio-technologiích rostlinné výroby do praxe

Systémové číslo: T002/15/V00024754
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Uveřejnění výsledků ZŘ v e-tržišti

Seznam uchazečů
Název Osloven výzvou Cena bez DPH Cena s DPH Datum a čas
BIOCONT LABORATORY, spol. s... 44016271 Ne 0,00 0,00 09.06.2015 12:51:44
Smlouva s vítězným uchazečem
Typ smlouvy jednorázová smlouva
Dodavatel/é, s nímž/nimiž byla uzavřena smlouva BIOCONT LABORATORY, spol. s... 44016271
Odůvodnění na výběr dodavatelů/e Dodavatel splnil pořžadovaná kritéria a proto bylo rozhodnuto o uzavření smlouvy s ním.
Datum uzavření smlouvy 17.06.2015
Celková smluvní cena bez DPH 743 802,00
Celková smluvní cena s DPH 900 000,00
Sazba DPH v % 21,00
DPH 156 198,00
Měna koruna česká
Základní popis plnění Předmět:
- Účelem veřejné zakázky je uspořádání série seminářů a polních dnů pro ekologické i konvenční zemědělce s účastí zahraničních lektorů. Obsahem bude teorie i praxe výživy a ochrany půdy, výživy rostlin, ochrany rostlin proti škůdcům a plevelům, péče o plody a celkový management rostlinné výroby (dále jen „RV“) v systému ekologického zemědělství podle moderních poznatků z ČR i zahraniční. Očekávaný rozsah pokryje zelinářství, ovocnářství a polní produkci v ekologickém zemědělství (3 témata), ke každému tématu proběhne minimálně 6 polních dní (seminářů), celkově tedy minimálně 18 seminářů. Přínosem bude zvýšení znalostí v oblasti managementu výroby a ochrany rostlin u ekologických zemědělců zaměřených na RV, a nabídnutí moderních technologií s nízkým vstupem a ekologickou stopou zájemcům z řad konvenčních zemědělců.


Položky předmětu:
- Název: Série seminářů a polních dnů pro ekologické i konvenční zemědělce s cílem přenosu poznatků v moderních bio-technologiích rostlinné výroby do praxe
- Kód z číselníku NIPEZ: 74 - Vzdělávání a školení
- Kód z hlavního slovníku číselníku CPV: 80000000-4 - Vzdělávání a školení
- Popis: uspořádání série seminářů a polních dnů pro ekologické i konvenční zemědělce s účastí zahraničních lektorů. Obsahem bude teorie i praxe výživy a ochrany půdy, výživy rostlin, ochrany rostlin proti škůdcům a plevelům, péče o plody a celkový management rostlinné výroby (dále jen „RV“) v systému ekologického zemědělství podle moderních poznatků z ČR i zahraniční. Očekávaný rozsah pokryje polní produkci, zelinářství a ovocnářství, a to vždy alespoň 6 polními dny/semináři ke každému. Seminář zahrne vždy zároveň teoretickou i praktickou část k danému tématu dne a jednotlivá témata budou v průběhu realizace volena s logickou návazností. Přínosem bude zvýšení znalostí v oblasti managementu výroby a ochrany rostlin u ekologických zemědělců zaměřených na RV, a nabídnutí moderních technologií s nízkým vstupem a ekologickou stopou zájemcům z řad konvenčních zemědělců.
Místo plnění veřejné zakázky dle dohody dle dohody, dle dohody
Ulice: dle dohody dle dohody
Obec: dle dohody dle dohody
Stát: Česká republika - CZE
Region: Jihomoravský kraj (CZ064)
Předpokládaná doba plnění od 17.06.2015
Předpokládaná doba plnění do 31.10.2015
Smlouva Smlouva o dílo

metodická nápověda

Kontextová navigace