Domů  /  Zadávací řízení  /  Lesní pěstební práce…

Výpis systémových zpráv

Lesní pěstební práce Broumovsko 2015

Systémové číslo: T002/15/V00023462
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Na pozemcích v lesích AOPK ČR, budou vykonána nezbytná opatření na ochranu lesa: ochrana kultur a zmlazení proti poškození zvěři nátěrem repelenty, ochrana kultur proti buřeni ožinem, opravy stávajících oplocenek, odstranění nefunkčních individuálních ochran a jejich likvidace. Za účelem zpevnění mladých porostů do 40 let a uvolnění dřevin přirozené druhové skladby (MZD) budou provedny prořezávky.
V lesích ve správě AOPK ČR na území CHKO Broumovsko bude ve vybraných porostních skupinách uklizeno 200 individuálních ochran (tubusů), opraveno 150 m oplocenek na ochranu výsadeb MZD, bude proveden nátěr 20250 stromků proti okusu, bude vyžnuto 1,02 ha výsadeb a provedena prořezávka na ploše 0,74 ha.Podrobná specifikace prací je uvedena v příloze smlouvy Lesopěstební projekt 2015. Porostní skupiny jsou označeny dle platného LHP pro LHC Lesy v majetku státu – Královéhradecký kraj.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Přímé zadání

metodická nápověda

Kontextová navigace