Domů  /  Zadávací řízení  /  FÚ pro Moravskoslezský kraj,…

Výpis systémových zpráv

FÚ pro Moravskoslezský kraj, ÚzP Ostrava II - poskytování informačních a recepčních služeb

Systémové číslo: T002/13/V00007616
Zadavatel: Generální finanční ředitelství

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Nabídka uchazeče bude obsahovat:
a) Nabídka bude zpracována formou návrhu smlouvy, který bude podepsán tak, že k obchodní firmě uchazeče připojí svůj vlastnoruční podpis statutární orgán či jeho zástupce. V případě podpisu smlouvy zástupcem musí tento doložit plnou moc či jiné pověření udělené mu statutárním orgánem a opravňující jej k podpisu návrhu smlouvy - takto podepsaný a naskenovaný návrh smouvy bude tvořit přílohu elektronické nabídky uchazeče. Nabídková cena bude uchazečem definována v čl. III. návrhu smlouvy (příloha č. 1 této výzvy).
b) Obchodní a platební podmínky jsou plně vymezeny v návrhu smlouvy, která tvoří přílohu č. 1 výzvy. Uchazeč doplní tento návrh smlouvy pouze v barevně odlišených částech, kde to vyplývá z textu (obsahu) a přiloží ji jako povinnou součást své nabídky.


Vítězný uchazeč před podpisem smlouvy následně doloží:
c) Uchazeč, který se umístí první v pořadí, je povinen poskytnout zadavateli řádnou součinnost potřebnou k uzavření smlouvy. Odmítne-li tento uchazeč uzavřít se zadavatelem smlouvu nebo neposkytne-li řádnou součinnost, aby mohla být smlouva uzavřena v požadovaném termínu, může zadavatel uzavřít smlouvu s uchazečem, který se umístil jako druhý v pořadí, pokud ani tento uchazeč neposkytne řádnou součinnost, může zadavatel uzavřít smlouvu s uchazečem, který se umístil třetí v pořadí.
d) Platí, že se uchazeč před podáním své nabídky ujistil o její správnosti a úplnosti nabídkové ceny, že vzal v úvahu vše, co je potřebné pro úplné a řádné plnění předmětu zakázky, a že zahrnul do svých sazeb a cen veškeré náklady a přiměřený zisk.
e) Veškeré dokumenty předložené v nabídce na e-tržišti, budou ve formátech s koncovkou .doc, .docx, .exe, .exex nebo .pdf.
f) Uchazeč podáním nabídky vyslovuje souhlas s tím, že zadavatel v rámci transparentnosti veřejné zakázky může zveřejnit smlouvu (včetně případných dodatků) s vybraným dodavatelem na svých internetových stránkách a na profilu zadavatele.
g) Uchazeči o zakázku nenáleží žádná náhrada nákladů, které vynaložil na účast v tomto řízení.
h) Zadavatel vylučuje možnost variantního řešení.
ch) Zadavatel si vyhrazuje právo:
- nepřijmout žádnou z předložených nabídek a zakázku zrušit,
- uchazeče při nepředložení požadovaných
dokladů, či nesplnění požadavků uvedených v této výzvě vyloučit z výběrového řízení,
- zadavatel si vyhrazuje právo změnit podmínky, případně zrušit celé poptávkové řízení bez jakýchkoliv závazků k uchazečům
– případná změna bude oznámena stejným způsobem jako tato výzva,
- zadavatel si vyhrazuje právo k prověření údajů uvedených v nabídce a vyžádat si jejich upřesnění.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace