Domů  /  Zadávací řízení  /  Údržba a opravy telefonní…

Výpis systémových zpráv

Údržba a opravy telefonní sítě v objektech ČSSZ

Systémové číslo: T002/13/V00006517
Zadavatel: Česká správa sociálního...

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ano
Služba spadá do kategorie Jiné služby

Předmět zakázky

Stručný popis Zadavatel poptává zajištění údržby a oprav telefonní sítě v objektech ČSSZ, opravy telefonních přístrojů, čištění telefonní ústředny a telefonních přístrojů, překládky telefonních linek, kontrola státních telefonních linek příchozích, odchozích i obousměrných do ústředny, hlášení oprav státních telefonních linek, kontrola provolby, změny oprávnění u příslušných telefonních linek, změny v adresáři, péče o hlasovou poštu a jiné běžné změny a práce vyplývající z provozu pobočkové telefonní ústředny SIEMENS a všech poboček telefonní sítě a údržba, seřizování a opravy matečních hodin a podružných hodin v celém objektu ČSSZ, drobné opravy místního rozhlasu a drobné opravy v oboru slaboproudu dle potřeb a požadavků.

Uchazeč bude zajišťovat i nákup potřebného materiálu k požadovaným činnostem. Nákup materiálu musí být odsouhlasen zadavatelem. Součástí díla je i zajištění následného základního úklidu, odvozu a ekologické likvidace souvisejícího odpadu. Práce budou vykonávány převážně v pracovní době zadavatele (Po až Čt 7.00 až 15.45, Pá 7.00 až 14.30 hod.) dle potřeb zadavatele.

Pro potřeby zadání této zakázky (stanovení nabídkové ceny) stanovuje předpokládanou dobu plnění 1 200 hodin za celou dobu zakázky. Cenu nákupů potřebného materiálu k požadovaným činnostem (včetně materiálu pomocného) stanovuje zadavatel pro potřeby zadání této zakázky pevnou částkou 60 000,-- Kč bez DPH za celou dobu trvání zakázky.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 400 000,00 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace