Domů  /  Zadávací řízení  /  Terénní práce v NPR Soos  /  Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výpis systémových zpráv

T01 - zobrazení formuláře

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadavatel

Úřední název zadavatele:
Agentura ochrany přírody a krajiny České republiky
IČO: 62933591

Sídlo/místo podnikání:
Kaplanova 1931/1
14800  Praha

Kontaktní osoba:
: Miloš Holub
: milos.holub@nature.cz

Specifikace VZ

Název VZ: Terénní práce v NPR Soos
Druh zadávacího řízení: VZMR: Otevřená výzva
Druh VZ: Služby
Systémové číslo: T002/16/V00040622

30.06.2016 14:06:00
detail VZ

Identifikace zadavatele

Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Miloš Holub
milos.holub@nature.cz

Specifikace základních údajů o VZ

Název VZ
Terénní práce v NPR Soos
Evidence kontaktních údajů
Osoba oprávněná jednat jménem či za zadavatele
Kontaktní osoby za zadavatele
Miloš Holub
milos.holub@nature.cz
Evidenční číslo zadavatele
Druh veřejné zakázky
Služby
Evidence, je-li VZ zadávána na základě rámcové smlouvy


Určení RS, na základě které je VZ zadávána
Evidence, co bude výsledkem zadávacího řízení


Specifikace rámcové smlouvy



Předmět VZ
Kosení neobospodařovaných travních porostů, rákosin a vlhkých a slatinných luk na nepřístupných a podmáčených místech uvnitř rezervace. Vyřezávání náletových dřevin. Vše dle specifického zadání a pracovního postupu. Odvoz a likvidace vzniklé biomasy.
Položky předmětu VZ
Terénní práce v NPR Soos
77 - Zemědělské a lesnické služby
77000000-0 - Zemědělské, lesnické, zahradnické služby a služby v oblasti akvakultury a včelařství
1) kosení rákosového porostu na p.p.č.407/1 v k.ú Vonšov, liniové délka obvodu rákosiny cca 350 m, plocha kosení 0,5 ha, termín od 15.7. do 31.8. 2016. Jedná se o kosení křovinořezem 14 m širokého pásu po vnějším obvodu souvislého rákosového porostu, odklizení a likvidaci biomasy mimo území NPR. Kosení bude probíhat od okraje porostu směrem do porostu. Posečená hmota muže být ponechána k zavadnutí a poté odvezena mimo území NPR. Způsob odvozu zvolí dodavatel na základě možností (převoz po povalovém chodníku, transport na plachtách přes sousední mokřad apod.). Odklízením hmoty z lokality přes mokřad musí minimalizovat negativní vlivy na okolní mokřady. Zvolený způsob bude konzultovat se zadavatelem. Svou prací bude minimalizovat omezení návštěvnického využití naučné stezky. Dodavatel zajistí likvidaci zvoleným způsobem, deponování na skládce či jiným způsobem tak, aby nevznikly závazky či povinnosti třetím osobám.

2) kosení porostu nepůvodních rostlin na p.p.č.407/1 v k.ú Vonšov, rozsah do 300 m2, termín od 15.7. do 15.8. 2016, 2.seč od 15.9. do 30.9. 2016. Jedná se o kosení populace astry (Aster sp.) a třtiny křovištní (Calamagrostis epigejos) v místě bývalé skládky a v jejím okolí. Pokosení bude provedeno nejlépe před odkvětem rostlin, posečená hmota bude ihned odklizena a likvidovaná mimo území NPR. Na podzim bude provedeno opakované kosení a následné činnosti.

3) kosení luční vegetace na p. p.č 236 a 438/15 v k.ú. Dvorek, rozsah sečené plocha cca 2,4 ha, termín od 15.7. do 10.9.2016. Jedná se o kosení dlouhodobě nekosené luční vegetace s přechodem do mokrých luk. Při kosení budou vynechaná vyznačená s čertkusem lučním. Kosení bude provedeno ručně vedenou sekačkou, případně křovinořezem a posečená hmota po zaschnutí odklizena do vyznačených míst v přilehlých březových hájích.

4) pásové kosení vlhkých luk na p.p.č. 419 v k.ú. Dvorek. rozsah sečené plocha cca 0,4 ha, termín od 15.7. do 10.9.2016. Jedná se o mozaikovou seč, kosení probíhá střídavě v sečených a nesečených pásech v poměru 50/50. Kosení bude provedeno křovinořezem nebo ručně vedenou sekačkou (volba dle terénních možností) a posečená hmota bude po zavadnutí odklizena mimo NPR. Na ploše bude nejdříve posečeno a poté dojde k výřezu náletu tak, aby pro transport dřevní hmoty mohlo být využito posečených pásů.

5) kosení vlhkých luk na p.p.č. 417, 419 a 507 v k.ú. Dvorek, rozsah sečené plochy cca 1,6 ha, termín od 15.7. do 10.9.2016. Kosení bude provedeno křovinořezem nebo ručně vedenou sekačkou (volba dle terénních možností) a posečená hmota bude po zavadnutí odklizena mimo NPR.

6) pásové kosení vlhkých luk na p.p.č. 545, 769 v k.ú Nová Ves u Křižovatky, rozsah celkové lochy zásahu je 2,8 ha, sečené plochy cca 1,25 ha, termín od 15.7. do 10.9.2016. Jedná se o mozaikovou seč, kosení probíhá střídavě v sečených a nesečených pásech v poměru 50/50. Kosení bude provedeno křovinořezem, případně na vhodných místech ručně vedenou sekačkou (volba dle terénních možností). Ve 100 % budou posečeny plochy s výskytem třtiny křovištní. Posečená hmota bude po zavadnutí odklizena mimo NPR. Na ploše bude nejdříve posečeno a poté dojde k výřezu náletu tak, aby pro transport dřevní hmoty mohlo být využito posečených pásů.

7) výřez lemového náletu dřevin na křemelinovém štítu na p.p.č. 407/1 v k.ú Vonšov, rozsah liniová délka zásahu cca 1000 m, plocha cca 0,4 ha, termín: od 1.9. do 15.10.2016. Jedná se o výřez dřevinného náletu po obvodu březových hájků v obnažené centrální části křemelinového štítu. V šíři cca 4 m od vnějšího okraje porostů budou vyřezány všechny dřeviny, tj. od nejmenších po středně vzrostlé stromy. Předpokládaný poměr vzrůstu náletu do 1 m výšky a nad 1 m výšky je 1:1. Dřevní hmota bude z části deponovaná uvnitř březových hájků (větvoví a slabé kmínky do 20 cm obvodu)), silnější kmínky (s minimálním obvodem na slabší straně 20 cm) budou rozřezána na délku cca 1,5 m a vyskládány po okraji porostu do několika větších hromad. Řezné plochy pařízků budou zatřeny herbicidem na zatírání pařezů.

8) výřez stromů v bývalém rybníčku na p.p.č.254 v k.ú Milhostov, rozsah: všechny stromy v ploše hráze, zátopy a litorálu, tzn. cca 20 ks s průměrem kmene do 20 cm, cca 10 ks s průměrem 40 cm a cca 10 ks s průměrem do 50 cm, termín od 15.7. do 30.9.2016. Jedná se o výřez veškerých stromů v bývalé zátopové ploše rybníčku či tůně a v ploše hrázového valu. Dřevní hmota bude rozřezána na cca 2 m dlouhé polena a ponechána k rozkladu v okolí, mimo zátopovu plochu bývalého rybníčka, může být odvezena mimo NPR. Součástí opatření je i vyřezání šeříku v tělese hráze na ploše cca 50 m2.

9) výřez náletových dřevin na p.p.č. 419, v k.ú. Dvorek a p. p.č. 769 v k.ú Nová Ves u Křižovatky, celkový plocha vyřezávaných dřevin 0,4 ha, termín: od 15.8. do 15.10.2016. Jedná se o výřez mladšího březového a olšového náletu (do výšky cca 4 m) rozvolněného v ploše mokřadního a vlhkého lučního biotopu. Ponechány zůstanou vzrostlé břízy a zapojené remízy. Dřevní hmota a větvoví budou rozřezány a odklizeny mimo NPR. Pařízky budou natřeny herbicidem na pařezy. Výřezu dřevin bude předcházet kosení na lokalitě tak, aby vyřezaná hmota mohla být vynášena po posečených pásech.
Přílohy
Parametry
Název Operátor Hodnota
1,00
ks
245 705,00
245 705,00
Dělení na části


Předpokládaná hodnota VZ
245 705,00
koruna česká

Výběr postupu zadání VZ

VZMR: Otevřená výzva

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je od 15.07.2016 do 15.10.2016. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Předpokládaná doba plnění veřejné zakázky je měsíců ode dne podpisu smlouvy. Doba plnění veřejné zakázky je podmíněna řádným ukončením zadávacího řízení a uzavřením smlouvy. Z těchto důvodů si zadavatel vyhrazuje právo jednostranně změnit předpokládaný termín zahájení a plnění veřejné zakázky.

Doba a místo plnění

Mariánské Lázně
Hlavní
504
35301
Česká republika

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Výběr požadovaných kvalifikačních předpokladů
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů





doklad o právní subjektivitě zhotovitele (aktuální kopie výpisu z živnostenského rejstříku, kopie registračního listu, kopie výpisu z obchodního rejstříku)

Předloží-li uchazeč veřejnému zadavateli výpis ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, který není k poslednímu dni, ke kterému má být prokázání splnění kvalifikace, starší 90 kalendářních dnů, nahrazuje tento výpis prokázání splnění základních kvalifikačních předpokladů podle § 53 odst. 1 a profesních kvalifikačních předpokladů v tom rozsahu, v jakém doklady prokazující splnění profesních kvalifikačních předpokladů pokrývají požadavky veřejného zadavatele na prokázání splnění profesních kvalifikačních předpokladů pro plnění veřejné zakázky.

Předloží-li uchazeč veřejnému zadavateli certifikát vydaný v rámci systému certifikovaných dodavatelů, který obsahuje náležitosti podle § 139 ZVZ, nahrazuje tento certifikát v rozsahu v něm uvedených údajů prokázání splnění kvalifikace za předpokladu, že údaje v certifikátu uvedené jsou platné nejméně k poslednímu dni lhůty pro prokázání splnění kvalifikace.

Zadávací lhůta

Zadávací lhůta tj. lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázání, začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek. Zadavatel stanovuje, že lhůta skončí dne
30.10.2016

Platební a obchodní podmínky




Návrh smlouvy (požadavky upřesněny níže) je součástí zadávací dokumentace. Uchazeč v nabídce doloží doplněný návrh smlouvy, který musí být v souladu s podmínkami veřejné zakázky, zadávací dokumentace a jím předloženou nabídkou. V návrhu smlouvy především doplní nabídkovou cenu a další údaje a podmínky, které reagují na podmínky zadávací dokumentace.
Smlouva o dílo dle § 2586 z.č. 89/2012 Sb.

Způsob a doba podání nabídky

13.07.2016 10:00:00
Způsob podání nabídky

Dodavatel podává nabídku elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Specifikace hodnotících kritérií a metody hodnocení



Jakým postupem se stanoví výsledné pořadí nabídek?





Postup pro stanovení výsledného pořadí při shodě nabídek
Losování bude probíhat v souladu se zásadami uvedenými v § 6. Účastnit se losování mají právo zájemci, kterých se losování týká. O termínu losování je zadavatel písemně vyrozumí nejméně 5 dnů před losováním prostřednictvím e-tržiště.


Dílčí hodnotící kritéria a subkritéria
Kriterium Nabídková cena
Nabídková cena






100,00

Absolutní omezení hodnot

Omezení hodnot pro účely hodnocení







Specifikace e-aukce



Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána

český

Stanovení povinnosti podepisovat datové zprávy


Stanovení povinnosti šifrovat nabídku


Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky

Informace technické povahy vč. kódování a šifrování, které jsou nezbytné pro komunikaci elektronickými prostředky, jsou uvedeny v Provozním řádu e-tržiště Gemin, kapitola 7. Technické a další požadavky spojené s používáním e-tržiště.

1) doplnění smlouvy
2) rozpočet dle přiloženého členění

Další specifikace VZ

Prohlídka místa plnění


12.07.2016 12:00:00
Mariánské Lázně
Hlavní
504
35301
Česká republika
Prohlídka se koná v NPR Soos, Hájek u Františkových Lázní, sraz v 12:00 na parkovišti před naučnou stezkou. Pozor! Nikoli v Mariánských Lázních! Kontaktní osoba pro prohlídku: Petr Krása, tel: 724704449
Otevírání nabídek
13.07.2016 12:00:00


Předložení vzorků


Vyhrazení práva na oznámení informací na profilu zadavatele




Způsob komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem

Veškerá komunikace mezi zadavatelem a dodavatelem v průběhu zadávacího řízení probíhá elektronicky prostřednictvím e-tržiště.

Miloš Holub v.r.
Subproces: ET-010-010-190

Uživatelské položky

Přílohy

Zpráva

Název: Výzva k podání nabídky
Odesílatel: Agentura ochrany přírody a...
Doručeno: 30.06.2016 14:12:20

Verze formuláře

# Vloženo Poslední změna
1 30.06.2016 14:06 Miloš Holub 30.06.2016 14:06 Miloš Holub právě zobrazena

Kontextová navigace