Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění úklidových prací v…

Výpis systémových zpráv

Zajištění úklidových prací v budově MZe Třebíč

Systémové číslo: T002/24/V00059118
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn., že splňuje základní způsobilost dle §74 zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek.
2) Uchazeč je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení.
4) Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoliv zrušit, a to i bez uvedení důvodu.
5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství (https://zakazky.eagri.cz/document_download_18107.html).
6) Součástí nabídky uchazeče bude vyplněná příloha č. 2 - Cenová nabídka. Uchazeč je povinen vyplnit všechna žlutě označená místa a při oceňování jednotlivých položek dodržet jejich strukturu a členění na jednotlivé části, ocenit bez výjimek veškeré položky a dodržet obsahovou náplň.
7) Uchazeč spolu s nabídkou dále předloží vyplněný návrh smlouvy na všech žlutě označených místech a podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče. Jakékoli jiné úpravy nejsou přípustné. Nedílnou součástí smlouvy je také příloha č. 1 Specifikace předmětu plnění.
8) Uchazeč uvede celkovou nabídkovou cenu v systému Gemin, která bude shodná s nabídkovou cenou z přílohy č. 2 Cenová nabídka (cena celkem za 12 měsíců bez DPH) a také s cenou uvedenou v návrhu smlouvy. Zadavatel si vyhrazuje právo, že nabídková cena nesmí přesáhnout částku
2 000 000,00 Kč bez DPH za 48 měsíců.
9) Hodnocení nabídek uchazečů proběhne systémem Gemin.
10) Náklady související s výběrovým řízením (provize za využití Gemin) hradí zadavatel.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace