Domů  /  Zadávací řízení  /  Olomouc - Chválkovice:…

Výpis systémových zpráv

Olomouc - Chválkovice: dílenský nábytek

Systémové číslo: T002/22/V00058593
Zadavatel: Správa státních hmotných...

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Dodávky (zboží)
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis 2 ks - Dílenský stůl KOVONA, složen: (2 závěsné ocelové skříňky a 6 zásuvek na nářadí s nosností min. 40kg, pracovní deska stolu z tvrdého dřeva o tloušťce min. 40 mm, pevné svařované nohy o tloušťce profilu min. 3 mm, délka stolu 2100 mm, výška stolu 840 mm s povrchovou úpravou práškovaným lakem - rám šedé barvy, zásuvky modré barvy v odstínu RAL 5012)
2 ks - Dílenská policová skříň na nářadí KOVONA JUMBO, složena: (korpus svařen z plechu o síle min. 0,9 mm, se čtyřmi samostatnými výškově přestavitelnými policemi - každá police o nosnosti min. 80 kg, dveře křídlové vyztuženy z vnitřní strany s rozvorovým zámkem a s tříbodovým mechanizmem, povrchová úprava skříně práškovým vypalovacím lakem - korpus šedé barvy a dveře modré barvy v odstínu RAL 5012, Rozměry skříně - výška 1950 mm, šířka 1200 mm, hloubka 500mm)
2 ks - Skříň pro uskladnění nebezpečných látek: VxŠxH 1950 mm x 1200 mm x 500 mm (z ocelového plechu, dveře uzamykatelné rozvorovým minimálně s dvoubodovým zámkem, min. 4 police o nosnosti 60 kg, záchytné vany o objemu min. 20 lirů pro případ úniku kapalin umístěny pod každou policí, police se záchytnou vanou výškově nastavitelné, povrchová úprava skříně práškovým vypalovacím lakem - korpus šedé barvy a dveře modré barvy v odstínu RAL 5012, splňující bezpečnostní předpisy dle platných norem - písemné prohlášení)
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace