Domů  /  Zadávací řízení  /  FIT-22-18301-001 - RD na…

Výpis systémových zpráv

FIT-22-18301-001 - RD na kancelářské potřeby

Systémové číslo: T002/22/V00058438
Zadavatel: České vysoké učení...
VZ: Uzamčena

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky S ohledem na povinnost zadavatele zveřejnit smlouvu dle zákona č. 340/2015 Sb., předloží uchazeč v rámci nabídky rovněž kompletně vyplněnou smlouvu se všemi přílohami **ve strojově čitelném formátu (RTF, DOC, DOCX)**.
Prosíme o zadání ceny celkem za celý spotřební koš.
Prosíme o strukturované podání nabídky:
1/ Návrh dohody:
- jedna podoba: vyplněná hlavička dohody a všechna barevně označená pole; nemusí být podepsaná a datovaná; dokument slouží pro účely zveřejnění, (strojově čitelný formát RTF, DOC, DOCX).
- druhá podoba: vyplněná a potvrzená dohoda (vyplněná a podepsaná, datovaná), muže být pdf. či jiné, slouží jako potvrzení obchodních podmínek.
Příloha č. 1 – Spotřební koš: příloha dohody; podepište dokument a vložte do nabídky (elektronicky podepsané nebo vytiskněte jednotlivé listy v excelu a vložte do nabídky podepsané úplně na konci; strojově čitelný formát RTF, DOC, DOCX nebo PDF).
Příloha č. 2 - Cenová tabulka: příloha dohody; podepište dokument a vložte do nabídky (elektronicky podepsané nebo vytiskněte list v excelu a vložte do nabídky podepsané; strojově čitelný formát RTF, DOC, DOCX nebo PDF).
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace