Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění domovnických služeb…

Výpis systémových zpráv

Zajištění domovnických služeb včetně vytápění v objektech MZE Opava a Nový Jičín

Systémové číslo: T002/22/V00058358
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn. že splňuje základnízpůsobilost podle § 74 zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZZVZ). V opačném případě je dodavatel povinen na tuto skutečnost zadavatele upozornit.

2) Uchazeč je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.

3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami výběrového řízení.

4) Zadavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení kdykoliv zrušit.

5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí soutěžním řádem Ministerstva zemědělství https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html

6) Součástí nabídky uchazeče bude vyplněna Příloha č. 1 - Cenová nabídka předložená zadavatelem bude vyplněna uchazečem v souboru ve formátu XLS nebo XLSX z důvodu automatického výpočtu ostatních hodnot. Uchazeč je povinen vyplnit všechna hnědá podbarvená označená místa, přičemž zadavatel stanovuje, že žádná položka nesmí být naceněna hodnotou "0" (nula). Nenacenění některé položky, uvedení hodnoty "0" u některé položky nebo nesrovnalosti ve výši celkové ceny mohou být důvodem pro vyloučení uchazeče ze zadávacího řízení.

7) Uchazeč uvede celkovou nabídkovou cenu (hodnotu veřejné zakázky) v systému Gemin, která bude shodná s celkovou nabídkovou cenou z Přílohy č. 1 a tutéž cenu dále uvede též v návrhu Smlouvy. Tzn. ceny uvedené v systému Gemin, Příloze č. 1 a v návrhu Smlouvy musí být shodné. Rozhodující pro posouzení je cena uvedená v Příloze č. 1 – Stanovení ceny služeb (nabídka uchazeče).

8) Uchazeč spolu s nabídkou dále předloží vyplněný návrh Smlouvy na všech žlutě označených místech s úpravou dle nápovědy v návrhu Smlouvy pro plátce či neplátce DPH, podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče.

9) Hodnocení nabídek uchazečů proběhne systémem Gemin.

10) Náklady související s výběrovým řízením (provize za využití Gemin) hradí zadavatel.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace