Domů  /  Zadávací řízení  /  Obnova střechy Šafářova domu…

Výpis systémových zpráv

Obnova střechy Šafářova domu v hotelu Skalský dvůr

Systémové číslo: T002/21/V00057921
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

Prostá kopie výpisu z obchodního rejstříku

Další specifikace

Výpis z obchodního rejstříku ne starší než 3 měsíce ke dni podání nabídky.

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

Prostá kopie výpisu z živnostenského rejstříku

Další specifikace

Živnostenské oprávnění "Pokrývačství, tesařství" nebo "Provádění staveb, jejich změn a odstraňování".

Způsob prokázání způsobilostí

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ Seznam významných služeb
Název kvalifikace: Seznam významných služeb
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam nejméně 3 referenčních zakázek obdobného charakteru, realizovaných v posledních 5 letech s minimální hodnotou 1 000 000 Kč bez DPH za každou zakázku. Obdobným charakterem se rozumí realizace nebo oprava nebo údržba střech z dřevěných šindelů.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Seznam významných služeb, jehož přílohou musí být čestné prohlášení objednatele osvědčující realizaci zakázky včetně uvedení kontaktu na osobu, poskytující reference o dodavateli.
Minimální úroveň kvalifikace: 3 referenční zakázky, jejichž předmětem byla realizace nebo oprava nebo údržba střech z dřevěných šindelů, realizované v posledních 5 letech, každá v minimální hodnotě 1 000 000 Kč bez DPH.
, Certifikát a vzorek střešní krytiny
Název kvalifikace: Certifikát a vzorek střešní krytiny
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Předložení výrobního certifikátu ke střešní krytině v souladu s projektovou dokumentací, tj. střešní krytina ze smrkového štípaného šindele Valašského typu (pero + drážka) průmyslově vakuotlakově impregnovaného do třídy použití dřeva 3 (UC 3.1).
Před podpisem smlouvy o dílo bude dále předložen vzorek štípaného šindele pro potřeby investora a TDS. Tento vzorek se nebude vracet a bude použit pro potřeby porovnání dodávaného materiálu.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Doložení výrobního certifikátu ke střešní krytině ze smrkového štípaného šindele Valašského typu (pero + drážka) průmyslově vakuotlakově impregnovaného do třídy použití dřeva 3 (UC3.1) v rámci nabídky. Předložení vzorku štípaného šindele pro potřeby investora a TDS před podpisem smlouvy o dílo.
Minimální úroveň kvalifikace: Výrobní certifikát - smrkový štípaný šindel Valašského typu (pero + drážka) průmyslově vakuotlakově impregnovaný do třídy použití dřeva 3 (UC 3.1)
, Autorizovaný technik / inženýr v oboru Pozemní stavby
Název kvalifikace: Autorizovaný technik / inženýr v oboru Pozemní stavby
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Doložení seznamu osob, jež se budou podílet na plnění veřejné zakázky, v rozsahu 1x autorizovaný technik / inženýr v oboru pozemní stavby.
Dále osvědčení o vzdělání a odborné kvalifikaci této osoby: min. SŠ vzdělaná osoba s nejméně 3 letou praxí v daném oboru a s osvědčením dle zákona 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v min. úrovni autorizovaný technik v oboru pozemních staveb.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Doložení seznamu osob, strukturovaného životopisu této osoby, který bude obsahovat přehled vzdělání a profesní praxe, ze které bude vyplývat splnění požadavků zadavatele a doklad (autorizace, certifikace) vystavený příslušným orgánem.
Minimální úroveň kvalifikace: 1x autorizovaný technik / inženýr v oboru pozemní stavby s min. SŠ vzdělaním, s min. 3 letou praxí v daném oboru a s osvědčením dle zákona 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě, v min. úrovni autorizovaný technik v oboru pozemních staveb.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace