Domů  /  Zadávací řízení  /  Odvození limitů uplatnění…

Výpis systémových zpráv

Odvození limitů uplatnění geograficky nepůvodních dřevin pro oblastní plány rozvoje lesů pro části PLO mimo zvláště chráněná území

Systémové číslo: T002/19/V00056967
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Předmětem hodnocení bude nabídková cena vč. DPH. Nabídková cena musí zahrnovat veškeré náklady spojené s plněním veřejné zakázky, vč. dopravy, poplatků a dalších vedlejších nákladů. Nabídkovou cenu účastník zadávacího řízení zjistí vyplněním přílohy č. 2 smlouvy – Rozpočet ceny díla. Následně vypočítanou cenu přepíše do elektronického nástroje Gemin.
Nabídkovou cenou se rozumí cena uvedená ve smlouvě a elektronickém nástroji Gemin.
V případě uvedení rozdílných hodnot v nabídkové ceně, tzn. zadané v elektronickém nástroji Gemin a ve smlouvě, může zadavatel účastníka zadávacího řízení vyloučit.

Účastník přiloží k nabídce vyplněnou smlouvu, která nemusí být podepsaná, vyplněnou přílohu č. 2 smlouvy - Rozpočet ceny díla.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.
Přílohy příloha č. 2 - Rozpočet... , příloha č. 3 - Harmonogram , příloha č. 1 - Podrobná...
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace