Domů  /  Zadávací řízení  /  OPAKOVÁNÍ: Stavební úpravy…

Výpis systémových zpráv

OPAKOVÁNÍ: Stavební úpravy pro umístění osobního výtahu v budově parc. č. 2204, č.p. 1852/53, Nemocniční ul. Šumperk

Systémové číslo: T002/19/V00056624
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn., že splňuje základní způsobilost dle §74 zákona 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek.

2) Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.

3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky po celou dobu běhu výběru dodavatele.

4) Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoliv zrušit, a to i bez uvedení důvodu.

5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství (https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html).

6) Uchazeč jako součást nabídky předloží:

a) doplněný návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče

b) seznam referenčních zakázek

c) oceněný soupis prací s výkazem výměr. Uchazeč je povinen při jejich oceňování dodržet jejich strukturu a členění na jednotlivé části, ocenit bez výjimek veškeré položky a dodržet obsahovou náplň. Uchazeč k ocenění použije výlučně výkaz výměr stanovený zadavatelem v zadávací dokumentaci.

Z důvodu dodržení zásady transparentnosti a rovného zacházení nesmí dodavatel žádným způsobem měnit a upravovat skladbu výkazů výměr (a to včetně jednotkové hmotnosti)!

V případě jakéhokoliv nesouladu mezi výše definovanými výkazy výměr (např. chybějící položky, přebývající položky, přejmenování položek, nesprávné množství měrných jednotek, nulové položky apod.) může hodnotící komise vyřadit nabídku z dalšího posuzování.

d) týdenní harmonogram postupu realizace stavebních prací podle jednotlivých profesí a druhů prací s měsíčním finančním plněním,

7) U všech veřejných zakázek, jejichž zadavatelem je MZe, dodavatelé ani vítězný uchazeč nehradí žádné provize či poplatky spojené s podáním nabídky.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace