Domů  /  Zadávací řízení  /  Technický dozor investora a…

Výpis systémových zpráv

Technický dozor investora a koordinátor BOZP pro snížení energetické náročnosti budovy MZe ve Strakonicích

Systémové číslo: T002/18/V00056611
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

Prostá kopie Výpisu z obchodního rejstříku / prostá kopie živnostenského oprávnění na Provádění staveb.

Další specifikace

Výpis z obchodního rejstříku ne starší než 90 dní ke dni podání nabídky, je-li v něm dodavatel zapsán / kopie živnostenského oprávnění na Provádění staveb není-li dodavatel v obchodním rejstříku zapsán.

, § 77 odst. 2 písm. c)

Způsob prokázání způsobilosti

Prostá kopie požadovaných osvědčení.

Další specifikace

1) Předložení Osvědčení o autorizaci v oboru pozemní stavby–autorizovaný inženýr / technik / stavitel - IP00, TP00, SP00,
2)Předložení Osvědčení koordinátora BOZP.

Způsob prokázání způsobilostí

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ Seznam referenčních zakázek
Název kvalifikace: Seznam referenčních zakázek
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Zadavatel požaduje předložení seznamu referenčních zakázek, který bude obsahovat nejméně 3 zakázky obdobného charakteru (významné služby), realizované v posledních5letech, jejichž předmětem byl výkon technického dozoru stavebníka a současně koordinátora BOZP na stavbách budov, v rámci nichž byla realizována opatření vedoucí k úsporám energie budovy za provozu budovy a hodnota stavebních prací každé zakázky byla min. 5 mil Kč bez DPH.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Seznam referenčních zakázek, přičemž u každé zakázky bude uveden její název, předmět, doba realizace, hodnota stavebních prací v Kč bez DPH a identifikace objednatele včetně kontaktu na osobu, poskytující reference o dodavateli.
Minimální úroveň kvalifikace: Nejméně 3 zakázky realizované v posledních 5 letech, každá s hodnotou stavebních prací min. 5 mil. Kč bez DPH.
, Seznam techniků nebo technických útvarů, které se budou podílet na plnění veřejné zakázky
Název kvalifikace: Seznam techniků nebo technických útvarů, které se budou podílet na plnění veřejné zakázky
Rozsah požadovaných informací a dokladů: Seznam techniků nebo technických útvarů, z něhož bude zřejmé, že dodavatel má pro plnění zakázky k dispozici minimálně následující pracovní pozice splňující následující požadavky:
a) technický dozor stavebníka:
- autorizace v oboru pozemní stavby (autorizovaný inženýr / technik / stavitel -IP00, TP00, SP00)
- min. 5 let praxe na pozici technického dozoru stavebníka
- doložení alespoň jedné zkušenosti v pozici technického dozoru stavebníka při výstavbě nebo rekonstrukci alespoň jedné stavby občanského vybavení s investičními nálady převyšujícími 5 000 000 Kč bez DPH;
b) koordinátor BOZP:
- doložení osvědčení k činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi dle zákona č. 309/2006 Sb., v platném znění
- min. 5let praxe na pozici koordinátora BOZP
- doložení alespoň jedné zkušenosti (referenční zakázky) v pozici koordinátora BOZP na staveništi při výstavbě nebo rekonstrukci alespoň jedné stavby občanského vybavení s investičními nálady převyšujícími 2000000 Kč bez DPH.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Čestná prohlášení TDS a koordinátora BOZP, jejichž vzor tvoří přílohu této výzvy k podání nabídek a příp. další doklady prokazující splnění uvedených kvalifikačních požadavků.
Minimální úroveň kvalifikace: a) technický dozor stavebníka:
- autorizace v oboru pozemní stavby (autorizovaný inženýr / technik / stavitel - IP00,TP00,SP00)
- min. 5 let praxe na pozici technického dozoru stavebníka
- min. jedna zkušenost v pozici technického dozoru stavebníka při výstavbě nebo rekonstrukci alespoň jedné stavby občanského vybavení s investičními nálady převyšujícími5000 000 Kč bez DPH;
b) koordinátor BOZP:
- osvědčení k činnosti koordinátora bezpečnosti a ochrany zdraví při práci na staveništi dle zákona č. 309/2006 Sb., v platném znění - min.5let praxe na pozici koordinátora BOZP - min. jedna zkušenost v pozici koordinátora BOZP na staveništi při výstavbě nebo rekonstrukci alespoň jedné stavby občanského vybavení s investičními nálady převyšujícími 2 000 000 Kč bez DPH.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace