Domů  /  Zadávací řízení  /  Technický dozor investora a…

Výpis systémových zpráv

Technický dozor investora a koordinátor BOZP pro snížení energetické náročnosti budovy MZe ve Strakonicích

Systémové číslo: T002/18/V00056611
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky 1) Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn. že splňuje základní způsobilost podle § 74 zákona č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek.
2) Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3
pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek.
3) Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty.
4) Zadavatel si vyhrazuje právo výběrové řízení kdykoliv zrušit.
5) Práva a povinnosti neupravené touto výzvou se řídí Soutěžním řádem Ministerstva zemědělství(https://zakazky.eagri.cz/publication_display_1.html).
6) Náklady související s výběrovým řízením (provize za využití Gemin) hradí zadavatel.
7) Součástí nabídky uchazeče bude návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat
jménem či za dodavatele.
8) Součástí nabídky uchazeče bude čestné prohlášení TDS a čestné prohlášení koordinátora BOZP, jejichž vzor tvoří přílohu této výzvy k podání nabídek.
9) Součástí nabídky uchazeče bude vyplněná cenová nabídka, jejíž závazný vzor tvoří přílohu této výzvy k podání nabídek. Uchazeč vyplní žlutě vyznačená pole. V cenové nabídce nesmí být uvedeny nulové položky. Cena celkem (bez DPH) z cenové nabídky bude předmětem hodnocení v rámci hodnotícího kritéria Nabídková cena.
10) Projektová dokumentace bude uchazeči poskytnuta pouze na základě písemné žádosti odeslané prostřednictvím GEMINu, a to nejpozději do 3 pracovních dní od obdržení žádosti.
11) Prohlídka místa plnění je možná po předchozí domluvě se zadavatelem. V případě zájmu o uskutečnění prohlídky místa plnění odešle uchazeč žádost na kontaktní e-mail hana.svabova@mze.cz.
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace