Domů  /  Zadávací řízení  /  Revitalizace PR U Sedmi…

Výpis systémových zpráv

Revitalizace PR U Sedmi rybníků - TDS - opakované zadávací řízení II

Systémové číslo: T002/18/V00056564
Zadavatel: Agentura ochrany přírody a...

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Dokumenty vytvořené zadavatelem jsou závazné a účastník v nich nesmí nic měnit kromě doplnění požadovaných chybějících údajů.

Předmětem hodnocení je nabídková cena včetně DPH (nabídková cena bude uvedena v elektronickém nástoji Gemin a v hodnotící tabulce, tyto hodnoty budou stejné). Účastník zadávacího řízení bude postupovat následovně:
1) Účastník zadávacího řízení vyplní dokument Hodnotící tabulka, který je součástí Výzvy k podání nabídky včetně zadávací dokumentace (více informací ohledně vyplnění viz Hodnotící tabulka).
2) Výslednou cenu vč. DPH (pole G10 v hodnotící tabulce) účastník přepíše do elektronického nástroje Gemin.
Plátci DPH vloží do Gemin cenu bez DPH (musí si vypočítat) a cenu vč. DPH (pole G10 v Hodnotící tabulce). Neplátci DPH uvedou v Gemin ceny, za kterou jsou ochotni splnit zakázku (pole G10 v Hodnotící tabulce, cena bez DPH a cena vč. DPH bude stejná, hodnota DPH bude 0).
Uvedením rozdílných hodnot v nabídkové ceně je důvodem pro vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.
Účastník zadávacího řízení přiloží k nabídce vyplněnou smlouvu, hodnotící tabulku a vyplněná čestná prohlášení o splnění základní způsobilosti, profesní způsobilosti a technické kvalifikace.

Zadavatel nepřipouští varianty nabídek.

Dodavatel je oprávněn po zadavateli písemně požadovat vysvětlení zadávacích podmínek. Písemná žádost musí být zadavateli doručena nejpozději 4 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. Vysvětlení zadávacích podmínek může zadavatel poskytnout i bez předchozí žádosti. Zadavatel odešle vysvětlení zadávacích podmínek, případně související dokumenty, nejpozději do 2 pracovních dnů po doručení žádosti. Pokud zadavatel na žádost o vysvětlení, která není doručena včas, vysvětlení poskytne, nemusí tuto lhůtu dodržet.

Smlouva bude uzavřena s vybraným dodavatelem. Vybraný dodavatel je povinen zadavateli zaslat vyplněnou smlouvu včetně příloh ve strojově čitelném formátu (.doc) pro účely jejího uveřejnění v registru smluv.

Dokument soupis prací a dodávek (naceněný soupis prací) obdrží vybraný dodavatel po podepsání smlouvy oběma stranami.
Přílohy Příloha č. 1a - Projektová... , Příloha č. 1b - Projektová... , Příloha č. 1c - Projektová... , Příloha č. 1d - Projektová... , Časový harmonogram , Čestné prohlášení o splnění... , Čestné prohlášení o splnění... , Čestné prohlášení o splnění... , Hodnotící tabulka
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace