Domů  /  Zadávací řízení  /  Laboratorní analýzy hlavních…

Výpis systémových zpráv

Laboratorní analýzy hlavních iontů a živin v povodí ledovcových jezer pro potřebu projektu "Silva Gabreta Monitoring - Realizace přeshraničního monitoringu biodiversity a vodního režimu" II

Systémové číslo: T002/18/V00056288
Zadavatel: Správa Národního parku Šumava
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne
Kontaktní osoby Zobrazit seznam
VZ zadávaná na základě rámcové dohody Ne
Výsledkem zadávacího řízení bude Uzavření jednorázové smlouvy

Předmět zakázky

Stručný popis Předmětem této veřejné zakázky jsou laboratorní analýzy vzorků srážek a povrchové vody.
Za období březen 2016 – září 2017, tj. 18 měsíců, má zadavatel zamražených 600 vzorků vod a vybranému účastníkovi, který bude realizovat předmět plnění veřejné zakázky, je zadavatel bezplatně poskytne.
Zadavatel požaduje, aby tato část veřejné zakázky byla plněna pouze dodavatelem.

Analýzy vody zahrnují u všech vzorků iontové složení (Cl-, SO42-, NO3-, F-, H+, NH4+, Na+, K+, Ca2+, Mg2+), DOC, kyselinovou neutralizační kapacitu (Granova citrace), formy P, celkový a organický N a s výjimkou srážkové vody také speciaci Al a Fe. S ohledem na skutečnost, že projekt je realizován v oblasti s velmi nízkou iontovou koncentrací zkoumaných vod, je požadovaná přesnost stanovení vyjádřená procentuální odchylkou sumy kationů od sumy aniontů je <10% pro jednotlivé vzorky srážek, <6% pro jednotlivé vzorky povrchových vod a <4% pro roční průměry všech toků vody.
Předmět plnění bude účtován na vrub projektu č. 26 Silva Gabreta Monitoring - Realizace přeshraničního monitoringu biodiverzity a vodního režimu.

Faktury dodavatele vztahující se k provedení této služby, musí být označeny číslem a názvem projektu: č. 26 Silva Gabreta Monitoring - Realizace přeshraničního monitoringu biodiverzity a vodního režimu.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 330 000,00 bez DPH
Předpokládaná hodnota včetně provize bez DPH 330 000,00
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ne
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Otevřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace