Domů  /  Zadávací řízení  /  SUZ-Obnova osvětlovací…

Výpis systémových zpráv

SUZ-Obnova osvětlovací soustavy Betlémská kaple

Systémové číslo: T002/18/V00055897
Zadavatel: České vysoké učení...

Akce se zakázkou

Požadavky na zpracování a členění nabídky

Jazyk, ve kterém bude nabídka podána český
Povinnost šifrovat nabídku Ne
Další požadavky na obsah, příp. členění nabídky Informace k dodávce a instalaci technologie:
Kapacita stávajících kabelových svodů z půdních prostor do hlavní haly kaple je pro napájecí/řídicí kabeláž dostatečná.
Rozvody elektro včetně řídicí kabeláže budou respektovat stávající kabelové trasy. (Není nutné zpracovávat nový projekt ELEKTRO části.)
Výměna svítidel musí respektovat stávající dispozice rozmístění a rozměrů svítidel a jejich nosných prvků. Svítidla budou měněna v rozsahu dle výkazu výměr, a to výhradně za svítidla s technologií LED.
Obnova zapínacího místa: rozvaděč osvětlení bude zajišťovat napájení celé světelné soustavy a dodavatel zvolí konfiguraci rozvaděče tak, aby vyhovovala navrhované soustavě LED.
Instalací nových LED svítidel musí být dosažena energetická úspora min. 60% oproti stávajícímu osvětlení při dodržení hodnot nasvětlení daných světelně-technickým výpočtem.
Zhotovitel zpracuje dokumentaci skutečného stavu a zabezpečení vyhotovení revizní zprávy.
Zhotovitel provede ekologickou likvidaci demontovaných světelných zdrojů a svítidel a ostatního elektrického zařízení.
Zadavatel si vyhrazuje právo požadovat po jednotlivých uchazečích vzorky nabízených svítidel k prověření jejich technických a desénových parametrů.
Požadována 5 letá záruka na dílo
Rozvaděč s řídícím systémem pro napájení svítidel viz. (Požadavky na vybavení a funkčnost zapínacího místa (ZM) s monitoringem přenesených dat viz. příloha).
Požadována 10 letá záruka na tento rozvaděč s řídicím systémem.
1. Podáním nabídky uchazeč prohlašuje, že je způsobilý být dodavatelem veřejné zakázky, tzn., že splňuje základní způsobilost podle § 74 zák. č. 134/2016 Sb. o zadávání veřejných zakázek 2.Dodavatel je oprávněn požadovat dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost o dodatečné informace musí být doručena nejpozději 3 pracovní dny před uplynutím lhůty pro podání nabídek. 3. Podáním nabídky uchazeč souhlasí s podmínkami tohoto zadávacího řízení a bere na vědomí, že je vázán obsahem své nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty. 4. Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení kdykoli zrušit, a to i bez uvedení důvodu. 5.Uchazeč jako součást nabídky předloží návrh smlouvy předložený zadavatelem viz. příloha č. 4 podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem za uchazeče. 6. Dále uchazeč předloží seznam členů týmu a jejich životopis, který je součástí zadávací dokumentace viz. příloha č.1. Dále zadavatel předloží Návrh osvětlení včetně jeho výpočtu a grafického návrhu, který bude současně přílohou smlouvy o dílo. 7. Cena bude stanovena na základě přílohy "Cenová nabídka - Položkový rozpočet" oceněním všech položek, kterou zadavatel předkládá jako součást Výzvy v elektronické podobě. 8. Zadavatel stanoví, že není přípustné ocenit položky v cenové nabídce hodnotou"0" (nula) nebo případně neocenit některé položky. Pokud uchazeč, uvede u některé položky ve výkazu výměr u jednotkové ceny hodnotu "0" (nula) nebo některou z položek nevyplní, uvede v nabídce z jakého důvodu tak neučinil a jak hodlá zabezpečit práce a dodávky nebo služby, u kterých uvedl hodnotu "0" (nula) nebo které nevyplnil.
Přílohy Čestná prohlášení a formuláře , Technická zpráva , Požadavky na zapínací místo... , Harmonogram postupu prací , Položkový rozpočet
Součást nabídky bude tvořit produktový list dodavatele Ne

Zadavatelské požadavky

Název Typ Hodnoty

metodická nápověda

Kontextová navigace