Domů  /  Zadávací řízení  /  Zajištění analytické činnosti…

Výpis systémových zpráv

Zajištění analytické činnosti v rámci technických a procesních úprav/řešení IS a AP spojených s nařízením č. 910/2014 v prostředí MZe

Systémové číslo: T002/17/V00055063
Zadavatel: MINISTERSTVO ZEMĚDĚLSTVÍ

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

předložením prosté kopie Výpisu z OR

Další specifikace

Splnění profesní způsobilosti dle § 77 odst. 1 ZZVZ prokáže dodavatel předložením prosté kopie Výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje.

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

předložením prosté kopie Výpisu z živnostenského rejstříku

Další specifikace

Splnění profesní způsobilosti dle § 77 odst. 2 písm. a) ZZVZ prokáže dodavatel předložením prosté kopie dokladu, že je oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky (výpis z živnostenského rejstříku).

Profesní způsobilost dle § 77 odst. 1 ZZVZ
Název kvalifikace: Profesní způsobilost dle § 77 odst. 1 ZZVZ
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Splnění profesní způsobilosti dle § 77 odst. 1 ZZVZ prokáže dodavatel předložením prosté kopie Výpisu z obchodního rejstříku nebo jiné obdobné evidence, pokud jiný právní předpis zápis do takové evidence vyžaduje (doklad musí prokazovat splnění požadovaného kritéria způsobilosti nejpozději v době 3 měsíců přede dnem zahájení výběrového řízení).

, Profesní způsobilost dle § 77 odst. 2 písm. a) ZZVZ.
Název kvalifikace: Profesní způsobilost dle § 77 odst. 2 písm. a) ZZVZ.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Splnění profesní způsobilosti dle § 77 odst. 2 písm. a) ZZVZ prokáže dodavatel předložením prosté kopie dokladu, že je oprávněn podnikat v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky (výpis z živnostenského rejstříku). Jedná se zejména o doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění v oblastech: IT služby, poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály či licenci.
Způsob prokázání způsobilostí

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ Technická kvalifikace dle § 79 odst. 2 písm. b) ZZVZ.
Název kvalifikace: Technická kvalifikace dle § 79 odst. 2 písm. b) ZZVZ.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: K prokázání kritérií technické kvalifikace ve vztahu k § 79 odst. 2 písm. b) ZZVZ zadavatel požaduje předložit Seznam minimálně 2 významný dodávek obdobného charakteru realizovaných v posledních 3 letech (před zahájením této VZ), každá z nich v rozsahu min. 300 000,- Kč bez DPH.

Způsob prokázání splnění kvalifikace: čestné prohlášení
Minimální úroveň kvalifikace: Seznam významný dodávek:
Dodavatel v nabídce předloží seznam minimálně 2 obdobných dodávek souvisejících se zavedením nástrojů pro elektronickou identifikaci a se službami vytvářejícími důvěru pro elektronické transakce realizovaných v posledních 3 letech (před zahájením této VZ). Každá z nich v rozsahu min. 300 000,- Kč bez DPH. Nabídka bude obsahovat identifikační údaje objednatele (včetně emailu a telefonu kontaktní osoby pro ověření), popis poskytovaných služeb, dobu plnění, finanční rozsah.
Minimálně 1 zakázka musí být realizována v prostředí objednatele se zvýšenou úrovní zabezpečení (prostředí, ve kterém se vyskytoval Významný Informační Systém nebo Kritická Informační Infrastruktura dle Zákona č. 181/2014 Sb. o kybernetické bezpečnosti).
, Technická kvalifikace dle § 79 odst. 2 písm. c) a d) ZZVZ.
Název kvalifikace: Technická kvalifikace dle § 79 odst. 2 písm. c) a d) ZZVZ.
Rozsah požadovaných informací a dokladů: K prokázání splnění technické kvalifikace ve vztahu k § 79 odst. 2 písm. c) a d) zadavatel požaduje, aby dodavatel doložil, že má pro realizaci VZ k dispozici alespoň 3 členný realizační tým odborníků. Za každého člena týmu bude v nabídce předložen strukturovaný profesní životopis.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: Seznam členů realizačního týmu.
Za každého člena realizačního týmu bude v nabídce předložen strukturovaný profesní životopis, požadovaný počet let praxe bude uveden výčtem konkrétních projektů, na kterých se člen týmu v dané oblasti podílel.
Minimální úroveň kvalifikace: Požadavky na 3 členný realizační tým:
Architekt IS/ICT-minimálně 3 roky praxe v oblasti tvorby architektury IS a jejich rozvoje, zkušenosti s prostředím se zvýšenou úrovní zabezpečení, zkušenosti s návrhem těchto systémů v prostředí se zvýšenou bezpečností. Znalosti z oblasti navrhovaní aplikační a technologické architektury IS.
IT technický konzultant-minimálně 3 roky praxe v oblasti implementace a návrhu možných řešení v rámci nových ICT systémů, zkušenosti s prostředím se zvýšenou úrovní zabezpečení, zkušenosti se zajišťováním služeb obdobných předmětu plnění této veřejné zakázky, zkušenosti z oblasti řízení informačních projektů a služeb.
Analytik IS/ICT-zaměření na informační systémy a technologie minimálně v magisterském studijním programu, s prokazatelnou zkušeností se zajišťováním služeb obdobných předmětu plnění této veřejné zakázky, zkušenosti s vytvářením informačních strategií, návrhy informačních služeb, apod., zkušenosti s technickou analýzou v prostředí se zvýšenou bezpečností.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ano

metodická nápověda

Kontextová navigace