Domů  /  Zadávací řízení  /  Úprava areálu Hroznová 2,…

Výpis systémových zpráv

Úprava areálu Hroznová 2, Brno – etapa 2017

Systémové číslo: T002/17/V00053563
Zadavatel: Česká republika - Ústřední...

Akce se zakázkou

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ano
Datum a místo prohlídky 21.06.2017 10:00
Datum a čas: 21.06.2017 10:00
Bližší specifikace: Uchazeč je povinen provést prohlídku místa plnění a případně si pořídit doplňující data pro zpracování nabídky na veřejnou zakázku, a to před podáním nabídky. Prohlídka se uskuteční dne 21. 6. 2016 v 10.00 hod. Kontakt: Ing. Vladimír Koláček, vedoucí Oddělení majetkové správy v Brně, tel.: 737 267 560, email: vladimir.kolacek@ukzuz.cz. Uchazeči, kteří se nezúčastní povinné prohlídky místa plnění, nebudou hodnoceni!!!
Příloha:
Adresa:
Ulice: Hroznová 63/2
Obec: 65606 Brno - Pisárky
Stát: Česká republika - CZE
Bližší specifikace: Uchazeč je povinen provést prohlídku místa plnění a případně si pořídit doplňující data pro zpracování nabídky na veřejnou zakázku, a to před podáním nabídky. Prohlídka se uskuteční dne 21. 6. 2016 v 10.00 hod. Kontakt: Ing. Vladimír Koláček, vedoucí Oddělení majetkové správy v Brně, tel.: 737 267 560, email: vladimir.kolacek@ukzuz.cz. Uchazeči, kteří se nezúčastní povinné prohlídky místa plnění, nebudou hodnoceni!!!
Datum a čas konání otevírání nabídek 12.07.2017 10:05
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. Rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení se považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru dodavatele na profilu zadavatele. Oznámení o výběru dodavatele se považuje za doručené všem dotčeným účastníkům zadávacího řízení okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ne
Specifikace 1. Obchodní podmínky...

Specifikace

Obchodní podmínky - Veškerý dodávaný materiál a prováděné práce musí splňovat příslušné ČSN normy a další závazné právní předpisy. - Poskytnutá záruka na dílo a dodaný materiál bude minimálně v délce 12 měsíců, v případě vysázených rostlin nejméně do konce následujícího vegetačního období. Pokud dojde do konce následujícího vegetačního období k odumření rostlin, je uchazeč povinen na své náklady tyto rostliny nahradit. - Uchazeč zajistí likvidaci veškerého odpadu vzniklého při provádění zakázky. - Uchazeč je povinen zajistit si pracoviště z titulu BOZP a PO. - Během provádění prací bude uchazeč provádět průběžný úklid pracovišť. - Uchazeči bude umožněno napojení na zdroj elektrické energie a vodu. - Uchazeč je povinen koordinovat postup prací a spolupracovat s dodavatelem závlahového systému, který bude určen zadavatelem. - Výměry, množství a další údaje uvedené v této zadávací dokumentaci jsou pouze orientační. Přesné údaje si je povinen uchazeč pořídit během prohlídky místa plnění.

, 2. Platební...

Specifikace

Platební podmínky: - Nabídnutá cena bude cenou konečnou, maximální a dodavatel ji nebude moci změnit během plnění zakázky. - Cena bude zadavatelem uhrazena až po dokončení a předání jednotlivých skupin bez vad a nedodělků na základě předávacího protokolu a vystavené dílčí faktury se splatností 14 dnů od jejího doručení zadavateli. Zadavatel nepřipouští zálohy čí jakékoliv platby předem. - Objednatel je podle zákona č. 147/2002 Sb. organizační složkou státu a správním úřadem. V souladu se zákonem o DPH se organizační složky státu při výkonu působností v oblasti veřejné správy nepovažují za osoby povinné k dani.

, 3. Další podmínky:...

Specifikace

Další podmínky: - Uchazeč předloží před podpisem smlouvy kopii pojistné smlouvy na pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou v rámci jeho podnikatelské činnosti s limitem plnění nejméně ve výši 1 000 000,- Kč. - Zadavatel nepřipouští žádné rozhodčí doložky, veškeré vzniklé spory z uzavřené smlouvy nebo v souvislosti s ní budou řešeny před obecnými soudy ČR. - Podáním nabídky účastník souhlasí se zveřejněním konečného znění oboustranně uzavřené smlouvy s jejími součástmi a dodatky v souladu s platnými právními předpisy; zveřejnění provede zadavatel jako objednatel. - Účastník zřetelně označí ve smlouvě ty části, jež považuje za obchodní tajemství nebo ty informace, které vzhledem k jejich charakteru nelze zveřejnit. Za obchodní tajemství nemůže být nikdy považována výše ceny za poskytnuté plnění a další skutečnosti nenaplňující definici § 504 občanského zákoníku. - Účastník nemá právo na úhradu jakýchkoliv nákladů, které mu vzniknou v souvislosti s jeho účastí v zadávacím řízení, tj. s vypracováním a předložením nabídky.

, 4. Doba a místo...

Specifikace

Doba a místo plnění Doba plnění: nejpozději do konce dubna 2018. Místem plnění této veřejné zakázky je areál zadavatele na adrese Hroznová 63/2, 656 06 Brno.

, 5. Zadavatel si...

Specifikace

Zadavatel si vyhrazuje právo: a) zrušit zadání zakázky, b) odmítnout všechny předložené nabídky a neuzavřít smlouvu se žádným účastníkem, c) nevracet účastníkům podané nabídky, d) opakovat výzvu k podání nabídky s jinými účastníky, pokud žádná nabídka nesplní požadavky a účel zadávacího řízení.

metodická nápověda

Kontextová navigace