Domů  /  Zadávací řízení  /  SUZ, Výměna povrchu…

Výpis systémových zpráv

SUZ, Výměna povrchu víceúčelového hřiště a regenerace umělého trávníku

Systémové číslo: T002/17/V00053226
Zadavatel: České vysoké učení...
VZ: Uzamčena

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ , Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

kopie OR

Další specifikace

výpis z obchodního rejstříku, nesmí být starší 90 dní ke dni podání nabídky

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

kopie živnostenského oprávnění

Další specifikace

Živnostenské oprávnění v rozsahu odpovídajícímu předmětu veřejné zakázky. Dodavatel doloží splnění této podmínky předložením platného oprávnění k podnikání minimálně pro " Provádění staveb, jejich změn a odstraňování"

Způsob prokázání způsobilostí

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ

Technická kvalifikace dle § 79 ZZVZ Seznam významných služeb dle § 79 odst. 2 písm. b) a Seznam techniků dle § 79 odst. 2 písm. c)
Název kvalifikace: Seznam významných služeb dle § 79 odst. 2 písm. b) a Seznam techniků dle § 79 odst. 2 písm. c)
Rozsah požadovaných informací a dokladů: b)Uchazeč předloží seznam alespoň pěti stavebních zakázek, provedených uchazečem za poslední 5 let v minimální hodnotě 500 tis. Kč za každou zaměřených na realizaci a regeneraci sportovních hřišť s umělým povrchem II. generace a to před zahájením zadávacího řízení.
c) Uchazeč předloží seznam pracovníků, kteří se budou podílet na plnění veřejné zakázky, zejména těch kteří budou zajišťovat kontrolu kvality provedených stavebních prací. Technik – stavbyvedoucí (provádějící kontrolu provedených stavebních prací) bude splňovat - min. 5 let praxe v oboru, VŠ vzdělání stavebního směru a předloží seznam min. 3 stavebních zakázek obdobného charakteru, na kterých se podílel. Obdobným charakterem jsou myšleny realizace a regenerace sportovních hřišť s umělým povrchem II. generace. Uchazeč předloží CV jednotlivých členů týmu.
Způsob prokázání splnění kvalifikace: čestné prohlášení
Minimální úroveň kvalifikace: b) Seznam musí obsahovat cenu, dobu trvání a místo provádění obdobných prací. Seznam bude obsahovat kontakt na objednatele referenčních stavebních zakázek a její finanční objem. Obdobnou stavební zakázkou je myšlena realizaci a regeneraci sportovních hřišť s umělým povrchem II. generace.
c) Seznam členů týmu, technika – stavbyvedoucího a CV členů týmu.
Uchazeč prokáže splnění technického kvalifikačního předpokladu předložením dokumentů z nich bude patrné splnění výše vymezené úrovně kvalifikačního předpokladu.

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace