Domů  /  Zadávací řízení  /  Nákup kancelářských židlí 2017

Výpis systémových zpráv

Nákup kancelářských židlí 2017

Systémové číslo: T002/17/V00053145
Zadavatel: Česká republika -...

Akce se zakázkou

Další specifikace VZ

Bude se konat prohlídka místa plnění Ne
Datum a čas konání otevírání nabídek 06.06.2017 11:15
Bude otevírání nabídek veřejné Ne
Bude požadováno předložení vzorků Ne
Zadavatel si vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. Rozhodnutí o vyloučení účastníka zadávacího řízení se považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ano
Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit oznámení o výběru dodavatele na profilu zadavatele. Oznámení o výběru dodavatele se považuje za doručené všem dotčeným účastníkům zadávacího řízení okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Ano
Specifikace 1. 1. Nabídku může...

Specifikace

1. Nabídku může podat pouze dodavatel zaměstnávající na chráněných pracovních místech podle zákona o zaměstnanosti alespoň 50 % osob se zdravotním postižením z celkového počtu svých zaměstnanců.

, 2. 2. Skutečnost, že...

Specifikace

2. Skutečnost, že v rámci dodavatele je na chráněných pracovních místech zaměstnáno alespoň 50 % osob se zdravotním postižením z celkového počtu zaměstnanců podle odstavce 1, musí být uvedena v nabídce společně s potvrzením Úřadu práce České republiky; rozhodným je průměrný přepočtený počet zaměstnanců za kalendářní čtvrtletí předcházející zahájení zadávacího řízení.

, 3. 3. Splnění...

Specifikace

3. Splnění podmínek podle odstavce 1 není možné prokázat prostřednictvím jiných osob. Při společné účasti v zadávacím řízení prokazuje splnění podmínek podle odstavce 1 každý účastník zadávacího řízení samostatně.

, 4. 4. Vybraný...

Specifikace

4. Vybraný dodavatel poskytne zadavateli na celou hodnotu dodávky zboží potvrzení pro účely uplatnění náhradního plnění podle § 81 odst. 2 písm. b) zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů, a to do 31. 1. 2018. Nesplní-li dodavatel tuto povinnost, je povinen uhradit zadavateli smluvní pokutu ve výši 35 % ze smluvní ceny bez DPH, která je splatná na výzvu zadavatele. Tato povinnost bude zakotvena v objednávce.

, 5. 5. Zadavatel si...

Specifikace

5. Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit veřejnou zakázku a právo možnosti neuzavření smlouvy s žádným z účastníků, a to i bez udání důvodu. Účastníkovi řízení v této souvislosti nevzniká jakýkoliv nárok na úhradu nákladů spojených s účastí v této veřejné zakázce.

metodická nápověda

Kontextová navigace