Domů  /  Zadávací řízení  /  Videokonferenční jednotka

Výpis systémových zpráv

Videokonferenční jednotka

Systémové číslo: T002/17/V00052229
Zadavatel: Hasičský záchranný sbor...
Evidenční čísla zadavatele: HSKL-1363/2017-ÚE

Akce se zakázkou

Specifikace základních údajů o VZ

Základní informace

Druh plnění Služby
Jedná se o službu uvedenou v příloze č.1 k ZVZ v kategorii 5, jejíž klasifikace podle přímo použitelného předpisu ES odpovídá referenčním číslům 7524, 7525 a 7526, a v kategorii 8 či uvedenou v příloze č.2 k ZVZ Ne

Předmět zakázky

Stručný popis Podáním nabídky dodavatel bere na vědomí, že zadavatel poté, co bude uzavřena smlouva s dodavatelem, který podal nejvhodnější nabídku, nebo poté, co bude výběrové řízení zrušeno, může zveřejnit na profilu zadavatele dokumentaci k této veřejné zakázce, jejíž součástí budou mimo jiné i identifikační údaje všech dodavatelů, kteří podali nabídku a informace o nabídkových cenách těchto účastníků zadávacího řízení a vyslovuje s výše uvedeným souhlas.

Zadavatel si vyhrazuje právo odmítnutí všech nabídek, právo změnit nebo zrušit veřejnou zakázku malého rozsahu a právo možnosti neuzavření smlouvy s žádným z účastníků zadávacího řízení.

Pokud jsou ve výzvě k podání nabídek uvedeny odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména, specifická označení zboží, které platí pro určitou osobu, případně její organizační složku za příznačné, umožňuje zadavatel použití i jiných technických a kvalitativně obdobných řešení.

Zadavatel poskytuje účastníkům zadávacího řízení návrh kupní smlouvy, který účastníci zadávacího řízení vloží do své nabídky. Účastník zadávacího řízení není oprávněn provádět v textu smlouvy jakékoliv úpravy (změny textu, vypuštění či doplnění jakéhokoliv textu), vyjma těch ustanovení smlouvy, jejichž doplnění zadavatel výslovně požaduje (údaje o firmě, konkrétní nabízený typ předmětu zakázky, nabídkové ceny, podpisová doložka apod.). Doplněná ustanovení musí být v souladu s požadavky zadavatele uvedenými ve výzvě k podání nabídek a jejích přílohách. Zadavatel si vyhrazuje právo upravit účastníkem zadávacího řízení předložený návrh smlouvy podle obchodních zvyklostí HZS ČR, tzn. provést úpravy po formálně-právní stránce, které však nenaruší obsah předmětu plnění smlouvy (podstatné náležitosti smlouvy), a to při zachování souladu konečného znění smlouvy se zadávacími podmínkami této veřejné zakázky.

Variantní nabídky se nepřipouští.
Položky předmětu VZ Zobrazit seznam

Předpokládaná hodnota

Předpokládaná hodnota 442 314,05 bez DPH
Určit předpokládanou hodnotu ke každé položce zvlášť Ano
Měna koruna česká
Nezveřejňovat předpokládanou hodnotu Ne

Výběr postupu zadání

Postup zadání VZMR: Uzavřená výzva

metodická nápověda

Kontextová navigace