Domů  /  Zadávací řízení  /  Kuchyňská linka_nové…

Výpis systémových zpráv

Kuchyňská linka_nové vyhlášení II

Systémové číslo: T002/17/V00052094
Zadavatel: Státní zemědělská a...
Evidenční čísla zadavatele: SZPI/AD940/2017

Akce se zakázkou

Stanovení požadavků na kvalifikaci

Požadavek na kvalifikaci dodavatelů Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ

Profesní způsobilost

Profesní způsobilost § 77 odst. 1

Způsob prokázání způsobilosti

kopie dokladu

Další specifikace

výpis z obchodního rejstříku - u právnických osob

, § 77 odst. 2 písm. a)

Způsob prokázání způsobilosti

kopie dokladu

Další specifikace

kopie Živnostenského listu - u fyzických osob

Způsob prokázání způsobilostí

Pravost dokladů

Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.

Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy

Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii Ne

metodická nápověda

Kontextová navigace