Výpis systémových zpráv
Kuchyňská linka_nové vyhlášení II
Systémové číslo: | T002/17/V00052094 |
---|---|
Zadavatel: | Státní zemědělská a... |
Evidenční čísla zadavatele: | SZPI/AD940/2017 |
Akce se zakázkou
Stanovení požadavků na kvalifikaci
Požadavek na kvalifikaci dodavatelů | Profesní způsobilost dle § 77 ZZVZ |
---|
Profesní způsobilost
Profesní způsobilost |
§ 77 odst. 1 Způsob prokázání způsobilostikopie dokladu Další specifikacevýpis z obchodního rejstříku - u právnických osob , § 77 odst. 2 písm. a)Způsob prokázání způsobilostikopie dokladu Další specifikacekopie Živnostenského listu - u fyzických osob |
---|---|
Způsob prokázání způsobilostí |
Pravost dokladů
Dodavatel předloží doklady k prokázání kvalifikace v prosté kopii. Budou akceptovány i originály či úředně ověřené kopie dokladů.
Stanovení, bude-li zadavatel požadovat originály před uzavřením smlouvy
Požadovat předložené dokumenty v originále či úředně ověřené kopii | Ne |
---|